Leander Kills, Nova Prospect
2016.08.25. Barba Negra Track
Már hónapok óta figyelemmel kísértem, mi is várható a nagyszabású nyári Leander Kills koncerten. Ígértek kemény pankrációt, és egész estés szórakozást. Mindkettőt megkaptuk.

Az estét a kecskeméti Nova Prospect zenekar nyitotta. 2007-ben alakultak, de a koncert során olyan lendülettel és energikus előadásmóddal találjuk szemben magunkat, ami magával ragadó. A korai időpont ellenére nem lézengő emberekről, hanem masszív közönségről tudunk beszámolni. Besnyő Gabriella, énekesnő dinamikus volt végig, nem félt használni a buborékfújót és a megafont sem. Az utolsó dalnál, Amíg van benned élet, Kerecsen Laci is megmutatta karcos énekhangját. (Kerecsen Lacit a New Friend Request énekeseként ismerhetjük. )


Az előadásuk után nem kellett sokat várni a beharangozott pankrációig. A ring a nézőtéren lett kialakítva, úgy, mintha egy rendes sportcsarnokban vagy edzőteremben történne a mérkőzés. Ezelőtt testközelből nem láttam ehhez hasonlót sem, így árgus szemekkel figyeltem a különböző összecsapásokat.
Láthattuk küzdeni a ringben Icarust, Ozzyt, Dovert és Kapitányt is. Az est egyik különleges erőpróbája a 4 a 4 elleni játszma volt. Olykor már a küzdőtéren kívül történtek a különleges ütések és rúgások, aminek szabályosságát nem tudtam megítélni. A közönség hangos kiáltásokkal és a nevek skandálásával buzdította a pankrátorokat. S mint ahogy elhangzott is a kemény dalokat a kemény pofonok vezették föl.


Az egyórás látványos és véres show után, este 9 óra előtt nem sokkal, a Leander Kills lépett a színpadra. Az ízléses intro után a Te leszel a párom című dalt csendült fel elsőként. De hallhattuk a Szerelmetlen dalt, a legújabb klipes dalt, a Madárt éppúgy, mint a Ketten egyedül vagy Híd című szerzeményeket.
A zenekar a tavaszi bemutatkozó koncertje óta sokat fejlődött, mind a színpadképet, mind az összeszokottságot tekintve.Köztudott, hogy Köteles Leandernek és Czifra Mikinek van egy másik projektje is, az Amigod, ahol Maczák Márkkal és Fábri Jingissel kiegészülve adnak koncertet. Ez a formáció adta elő az Este van című dalt, aminek láthatóan nagy sikere volt.
De nincs koncert a már 7 éves Csak te, a Viharom tavaszom, az Eurovízióba is beküldött Lőjetek fel vagy az Ördög naplója nélkül. Az estét nem kellett túlélni a Túlélő és a Szeresd bennem nélkül.A visszataps után a Tankcsapda Lopott könyvek című száma is elhangzott, amelyhez külön videó is készült. Ezt követően egy igazán különleges dobszólóval kápráztatta el a közönséget Jankai Valentin.Miközben Leander a színpad előtti ringbe ért, ahol Icarusszal (pankrátor) előadták a közös szerzeményüket, a Valami folyjon-t. Az est zárásaként, a 8. főbűn is elhangzott. A közönség torkaszakadtából üvöltötte a dalok szövegeit, mindenki mosollyal az arcán figyelte a srácokat és átadta magát a zene örömének.
Leander_Kills_Nova_Prospect
Írta:
jag
2016. augusztus 27., szombat, 14:35
Facebook:
Nagaarum 2016. augusztus 30., kedd, 07:59
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2252
Leander vergődését a következőképpen önteném szavakba, illetve az alábbi hangokat hallom az egója felől: "Szeressél már!!! :-( "
Darabidő múltán szerintem ő lesz a következő BZ.
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
Armand 2016. augusztus 30., kedd, 07:11
Armand
Csatlakozott:
2016. május 7.
Hozzászólások: 79
Egy jó disznótoros metal bulira én is elmennék.
nascence 2016. augusztus 29., hétfő, 14:15
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 762
Vicces gyerek ez a Leander, a pankrációnál nem is lehetett volna kifejezőbbet választania a műsorához. Ha a zenekari attitűdöket tekintjük csak, akkor a Mayhem vagy a Katatonia vajon milyen extra "műsorszámot" választana ínséges időkben a hallgatótábora növelésére?
Koncertek
METAL XMASS 2.
december 23., 19:00,
Hemo Klub
december 29.,
Dürer Kert
Christmass Blackmass VIII.
december 29.,
Ti Ti Tá
Gloryhammer, Civil War, Noctis
január 8.,
Barba Negra
The Rise of Chaos World Tour 2018
január 21.,
Barba Negra
továbbá
© 2001-2017 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.026 seconds to render