Leander Kills, Nova Prospect
2016.08.25. Barba Negra Track
Már hónapok óta figyelemmel kísértem, mi is várható a nagyszabású nyári Leander Kills koncerten. Ígértek kemény pankrációt, és egész estés szórakozást. Mindkettőt megkaptuk.

Az estét a kecskeméti Nova Prospect zenekar nyitotta. 2007-ben alakultak, de a koncert során olyan lendülettel és energikus előadásmóddal találjuk szemben magunkat, ami magával ragadó. A korai időpont ellenére nem lézengő emberekről, hanem masszív közönségről tudunk beszámolni. Besnyő Gabriella, énekesnő dinamikus volt végig, nem félt használni a buborékfújót és a megafont sem. Az utolsó dalnál, Amíg van benned élet, Kerecsen Laci is megmutatta karcos énekhangját. (Kerecsen Lacit a New Friend Request énekeseként ismerhetjük. )


Az előadásuk után nem kellett sokat várni a beharangozott pankrációig. A ring a nézőtéren lett kialakítva, úgy, mintha egy rendes sportcsarnokban vagy edzőteremben történne a mérkőzés. Ezelőtt testközelből nem láttam ehhez hasonlót sem, így árgus szemekkel figyeltem a különböző összecsapásokat.
Láthattuk küzdeni a ringben Icarust, Ozzyt, Dovert és Kapitányt is. Az est egyik különleges erőpróbája a 4 a 4 elleni játszma volt. Olykor már a küzdőtéren kívül történtek a különleges ütések és rúgások, aminek szabályosságát nem tudtam megítélni. A közönség hangos kiáltásokkal és a nevek skandálásával buzdította a pankrátorokat. S mint ahogy elhangzott is a kemény dalokat a kemény pofonok vezették föl.


Az egyórás látványos és véres show után, este 9 óra előtt nem sokkal, a Leander Kills lépett a színpadra. Az ízléses intro után a Te leszel a párom című dalt csendült fel elsőként. De hallhattuk a Szerelmetlen dalt, a legújabb klipes dalt, a Madárt éppúgy, mint a Ketten egyedül vagy Híd című szerzeményeket.
A zenekar a tavaszi bemutatkozó koncertje óta sokat fejlődött, mind a színpadképet, mind az összeszokottságot tekintve.Köztudott, hogy Köteles Leandernek és Czifra Mikinek van egy másik projektje is, az Amigod, ahol Maczák Márkkal és Fábri Jingissel kiegészülve adnak koncertet. Ez a formáció adta elő az Este van című dalt, aminek láthatóan nagy sikere volt.
De nincs koncert a már 7 éves Csak te, a Viharom tavaszom, az Eurovízióba is beküldött Lőjetek fel vagy az Ördög naplója nélkül. Az estét nem kellett túlélni a Túlélő és a Szeresd bennem nélkül.A visszataps után a Tankcsapda Lopott könyvek című száma is elhangzott, amelyhez külön videó is készült. Ezt követően egy igazán különleges dobszólóval kápráztatta el a közönséget Jankai Valentin.Miközben Leander a színpad előtti ringbe ért, ahol Icarusszal (pankrátor) előadták a közös szerzeményüket, a Valami folyjon-t. Az est zárásaként, a 8. főbűn is elhangzott. A közönség torkaszakadtából üvöltötte a dalok szövegeit, mindenki mosollyal az arcán figyelte a srácokat és átadta magát a zene örömének.
Leander_Kills_Nova_Prospect
Írta:
jag
2016. augusztus 27., szombat, 14:35
Facebook:
Nagaarum 2016. augusztus 30., kedd, 07:59
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2168
Leander vergődését a következőképpen önteném szavakba, illetve az alábbi hangokat hallom az egója felől: "Szeressél már!!! :-( "
Darabidő múltán szerintem ő lesz a következő BZ.
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
Armand 2016. augusztus 30., kedd, 07:11
Armand
Csatlakozott:
2016. május 7.
Hozzászólások: 76
Egy jó disznótoros metal bulira én is elmennék.
nascence 2016. augusztus 29., hétfő, 14:15
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 647
Vicces gyerek ez a Leander, a pankrációnál nem is lehetett volna kifejezőbbet választania a műsorához. Ha a zenekari attitűdöket tekintjük csak, akkor a Mayhem vagy a Katatonia vajon milyen extra "műsorszámot" választana ínséges időkben a hallgatótábora növelésére?
Koncertek
Foo Fighters, God Damn
június 26., 19:00,
BudapestArena
Beyond Creation, Virvum
június 28.,
Dürer Kert - Kisterem
Alpárfeszt 2017
június 29.,
Régi Tüzép
Gojira - The Magma Tour 2017
július 5.,
Barba Negra Track
Rockmaraton 2017
július 11.,
Szalki-sziget
Masters of Rock 2017
július 13., 10:00,
Masters Of Rock
továbbá
© 2001-2017 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.061 seconds to render