Leander Kills, Nova Prospect
2016.08.25. Barba Negra Track
Már hónapok óta figyelemmel kísértem, mi is várható a nagyszabású nyári Leander Kills koncerten. Ígértek kemény pankrációt, és egész estés szórakozást. Mindkettőt megkaptuk.

Az estét a kecskeméti Nova Prospect zenekar nyitotta. 2007-ben alakultak, de a koncert során olyan lendülettel és energikus előadásmóddal találjuk szemben magunkat, ami magával ragadó. A korai időpont ellenére nem lézengő emberekről, hanem masszív közönségről tudunk beszámolni. Besnyő Gabriella, énekesnő dinamikus volt végig, nem félt használni a buborékfújót és a megafont sem. Az utolsó dalnál, Amíg van benned élet, Kerecsen Laci is megmutatta karcos énekhangját. (Kerecsen Lacit a New Friend Request énekeseként ismerhetjük. )


Az előadásuk után nem kellett sokat várni a beharangozott pankrációig. A ring a nézőtéren lett kialakítva, úgy, mintha egy rendes sportcsarnokban vagy edzőteremben történne a mérkőzés. Ezelőtt testközelből nem láttam ehhez hasonlót sem, így árgus szemekkel figyeltem a különböző összecsapásokat.
Láthattuk küzdeni a ringben Icarust, Ozzyt, Dovert és Kapitányt is. Az est egyik különleges erőpróbája a 4 a 4 elleni játszma volt. Olykor már a küzdőtéren kívül történtek a különleges ütések és rúgások, aminek szabályosságát nem tudtam megítélni. A közönség hangos kiáltásokkal és a nevek skandálásával buzdította a pankrátorokat. S mint ahogy elhangzott is a kemény dalokat a kemény pofonok vezették föl.


Az egyórás látványos és véres show után, este 9 óra előtt nem sokkal, a Leander Kills lépett a színpadra. Az ízléses intro után a Te leszel a párom című dalt csendült fel elsőként. De hallhattuk a Szerelmetlen dalt, a legújabb klipes dalt, a Madárt éppúgy, mint a Ketten egyedül vagy Híd című szerzeményeket.
A zenekar a tavaszi bemutatkozó koncertje óta sokat fejlődött, mind a színpadképet, mind az összeszokottságot tekintve.Köztudott, hogy Köteles Leandernek és Czifra Mikinek van egy másik projektje is, az Amigod, ahol Maczák Márkkal és Fábri Jingissel kiegészülve adnak koncertet. Ez a formáció adta elő az Este van című dalt, aminek láthatóan nagy sikere volt.
De nincs koncert a már 7 éves Csak te, a Viharom tavaszom, az Eurovízióba is beküldött Lőjetek fel vagy az Ördög naplója nélkül. Az estét nem kellett túlélni a Túlélő és a Szeresd bennem nélkül.A visszataps után a Tankcsapda Lopott könyvek című száma is elhangzott, amelyhez külön videó is készült. Ezt követően egy igazán különleges dobszólóval kápráztatta el a közönséget Jankai Valentin.Miközben Leander a színpad előtti ringbe ért, ahol Icarusszal (pankrátor) előadták a közös szerzeményüket, a Valami folyjon-t. Az est zárásaként, a 8. főbűn is elhangzott. A közönség torkaszakadtából üvöltötte a dalok szövegeit, mindenki mosollyal az arcán figyelte a srácokat és átadta magát a zene örömének.
Leander_Kills_Nova_Prospect
Írta:
jag
2016. augusztus 27., szombat, 14:35
Facebook:
Nagaarum 2016. augusztus 30., kedd, 07:59
Nagaarum
Csatlakozott:
2011. június 30.
Hozzászólások: 2306
Leander vergődését a következőképpen önteném szavakba, illetve az alábbi hangokat hallom az egója felől: "Szeressél már!!! :-( "
Darabidő múltán szerintem ő lesz a következő BZ.
--
>>> Kövess a Facebookon! <<<
Armand 2016. augusztus 30., kedd, 07:11
Armand
Csatlakozott:
2016. május 7.
Hozzászólások: 86
Egy jó disznótoros metal bulira én is elmennék.
nascence 2016. augusztus 29., hétfő, 14:15
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 851
Vicces gyerek ez a Leander, a pankrációnál nem is lehetett volna kifejezőbbet választania a műsorához. Ha a zenekari attitűdöket tekintjük csak, akkor a Mayhem vagy a Katatonia vajon milyen extra "műsorszámot" választana ínséges időkben a hallgatótábora növelésére?
Koncertek
Grind Over Europe Tour II
április 24.,
Dürer Kert - Room 041
The Dead Daisies, The New Roses
április 27.,
Barba Negra Track
The Dead Daisies
április 28.,
Hard Rock Cafe Budapest
America's LEAST Wanted 25
április 29., 20:00,
Barba Negra Track
March of Blood and Iron 2018
május 4.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Path To Glory European Tour 2018
május 8.,
Barba Negra Track
Vienna Metal Meeting 2018
május 12.,
Arena
Vinny Appice - Mob Rules Live
május 15., 20:00,
Backstage Pub
továbbá
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.072 seconds to render