3. bitangok éjszakája

Harmadik alkalommal rendezik meg a JATE klub színpadán a radioe.hu keddi rock/metal műsoráról elnevezett mini fesztivált a „Bitangok éjszakáját”. Ezúttal is a keményebb zenére kiéhezett rajongókat várják a szervezők.

Az estet a budapesti VL45 nyitja, akik mostanában sorra nyerik meg a tehetségkutatókat (wan2, abc-ausztria 3elődöntő). Modern, doom/stoner hatásokkal jól megfűszerezett rock/metal zenét fognak felvezetni. Élete hibáját követi el aki nem jelenik meg a kilenc órai kezdésre. Egyszerű, hatásvadász riffek, kitörölhetetlen énekdallamok, villa, terpeszállás,
bólogatás, ennyi!

A folytatásban majd a FISH! következik akik minden bizonnyal táncra perdítik a valamivel lazább zenék kedvelőit és természetesen a lányokat. Minden bizonnyal a frontember Krisztián fanyar humorából is fogunk ízelítőt kapni.Funky + együtténeklés + powerpop + metal. Egyben szegedi lemezbemutató koncertként is felfoghatjuk bulijukat, hiszen első lemezük a napokban jelent meg „First of many” címmel.

Az est főzenekara a Vörös András vezette SUPERBUTT lesz. A koncerten a csapat vadonatúj „Black soup” lemezét mutatja be, egy nappal azelőtt, hogy elindulnának új Európa turnéjukra a Clawfinger társaságában (is). Sírós és bulis modern metal témák, némi súlyos őrléssel egybekötve. Circle pit kötelező jelleggel!

A JATE klubban már beüzemelték az új hangtechnikát, úgyhogy a hangzás is a tökéletesség határait fogja súrolni! That’s what i call „Budapest metal rock n roll”!

www.vl45.hu
www.fishonline.hu
www.superbutt.net

Depeche Mode Depeche Mode
március 25.