Slayer

A klasszikus felállású SLAYERTom Araya (basszusgitár, ének), Kerry King (gitár), Jeff Hanneman (gitár), és Dave Lombardo (dob) –  stúdióba vonult, hogy az 1990-es „Seasons In The Abyss” után újra együtt dolgozva elkészítsék következő sorlemezüket. Ráadásul a producere az a Rick Rubin lesz, aki a legendás, mondhatni stílusteremtő „Reign In Blood” (1986) albumnál is velük dolgozott!

Az album gyakorlati elkészítésénél segédkezik még Josh Abraham (KORN, VELVET REVOLVER, ATREYU). „Örülünk, hogy Josh-t a csapatban tudhatjuk” – mondta Jeff Hanneman. „Nagyon kreatív fickó, jó meglátásai vannak, ért a zenéhez, és teljesen vágja mi az a SLAYER és hogy mit csinálunk.” Az eddig még cím nélküli albumot az American Recordings/Warner Bros. Records jelenteti meg.

Dave visszatért hozzánk, játszottunk már élőben, mostmár lassan egy éven át, úgyhogy itt az ideje, hogy a jövőbe tekintsünk és albumot készítsünk” – mondta Tom Araya. „Senki sem hasonlítható Dave-hez – nem gondolja ki előre, hogy mit üssön, csak jön, felkapja a dobverőit, és minden megy magától.” – tette hozzá Kerry King.

„Jó érzés újra együtt azokkal játszani, akikkel az egészet elkezdtem. Fontos, hogy meglegyen a megfelelő összhang, talán a legfontosabb, és ez most megvan.” – mondta Lombardo.

Jeff, Tom és Kerry 2004 szeptembere óta dolgozgatnak az új dalokon. „Ez lesz a legjobban előkészített albumunk a ’80as évek óta” – tette hozzá King. „Hónapokon át írtuk és demóztuk a számokat.”  Néhány munkacím az albumra kerülő dalok közül: „Catalyst”, „Cult”, „Supremist”, és „Consfearacy”. „Szeretek olyan dalokat írni, melyek mást és mást jelentenek különböző embereknek,” – mondta King„amikor az mondják, hogy ‘tudom mire gondolt, tudom mit jelent ez’, de közben a hallgató saját véleménye, saját látásmódja jelenik meg benne.”

2006.06.06-án San Diego-ban indul a SLAYER hét hetes nyári USA turnéja, mely a „The Unholy Alliance Tour ­ Preaching to the Perverted” név alatt fut majd. A túrára a LAMB OF GOD, a MASTODON, a CHILDREN OF BODOM, és a THINE EYES BLEED kíséri őket.
Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.