Sounday INC.

Szia!

 

KÖVETKEZŐ KONCERTÜNK JÚNIUS 23-ÁN, 21 ÓRAI KEZDÉSSEL LESZ A SLASH CLUBBAN (www.slashclub.hu)!

Múltkor nagyon sikeres bulit nyomtunk ezen a helyen, így ezt a koncertet is emlékezetessé szeretnénk tenni. Elhangzik két vadiúj számunk, nomeg fellép a kiváló Alhana együttes is (a zenekar sorrendet még nem döntöttük el, de ha 9re ott vagy, biztosan nem maradsz le semmiről). A beugró 500 Ft, amit teljes egészében lefogyaszthatsz. A koncertről élő hangfelvétel készül és a buli után kiosztunk néhány ingyen jegyet a július 1-i Margit-szigeti szabadtéri koncertünkre.

EZ AZ A KLUBBULI A NYÁRON, AMIT NEM HAGYHATSZ KI!

 

 

Az elmúlt hónapokban többször is találkozhattál velünk interjúkban különböző tv-k, rádiók rock műsoraiban, illetve ha szoktad nézni a Megawattot, akkor szinte minden héten láthattad a klipünket. Ezúton is köszönjük, hogy segítettél, vagy legalábbis valamilyen módon a zenekar mellett álltál és a nevedben is sok sikert kívánunk magunknak a jövőre vonatkozóan.. :)))

 

Jim Beam

Bejutottunk a Jim Beam – Tehetségvadászat középdöntőjébe. Ennek keretében lesz pár koncertünk, melyek közül az első egy nagyszínpados történet július 1-én a Margit-szigeti Szabadtéri Színpadon. A buli este fél 7-kor kezdődik és rajtunk kívül még jópár zenekar fellép. Többet egyelőre mi sem tudunk, de pár nap és mindent megtalálsz a honlapunkon.

 

Sounday INC. póló-t tőlünk – átmenetileg – nem tudsz rendelni, mert elfogyott az első széria, de a Headbangernél még van pár darab:

http://www.headbanger.hu

Ha ezt a levelet kétszer kaptad meg, akkor bocs, de elsőre megfejthetetlen hibaüzenetek jöttek vissza. 🙂

 

Találkozunk a következő koncerten!

Sounday INC.

www.sinc.hu