Megújult a StoneSour és a Slipknot weboldala!

Megújult a StoneSour és a Slipknot weboldala!

A Slipknot két tagját, a frontember Corey Taylort és a gitáros Jim Rootot is felsorakoztató Stone Sour csapata július végén új stúdióalbummal jelentkezik! A Come What(Ever) May c. anyag a Slipknot zenéjéhez szokott közönségnek valószínűleg komoly meglepetést fog okozni, nemcsak a külsőségek – maszkok elhagyása – miatt, hanem stílusában is sokban eltér a metálbanda durvább zenei világától, valószínűleg egy jóval szélesebb réteg számára kedvelhetőbb zenére számíthat a nagyközönség. A július 31-én boltokba kerülő albumot a ’30/30-150’ című, még keményebb hangzású dal vezeti fel, amit az őszi hónapokban egy ballada, a ’Through Glass’ követ majd, ami igazi nagy rádiós slágernek ígérkezik.

A Stone Sour a lemez megjelenése előtti hajrában már meg is újította hivatalos honlapját, ami már teljesen az új album design-jában készült el, lessétek meg:  www.stonesour.com

Jim Root az alábbi üzenettel köszöntötte a rajongókat:

„Üdvözlünk az új honlapunkon! Ez egy újabb lépés a zenekar története során, amit hamarosan számos újabb dolog fog követni. Jelenleg Európában turnézunk, ahol óriási ezidáig a közönség. Jó érzés újból a közönséggel találkozni, főleg, hogy hosszú ideje nem volt rá alkalmunk. Most végre visszatértünk!”

Ezzel egyidőben pedig a főzenekaruk, a Slipknot oldala is új külsőt kapott, számos újdonsággal (www.slipknot1.com), némileg feledtetve a helyzetet, hogy az elkövetkezendő 1 évben a banda inkább szólóprojectekkel lesz elfoglalva.

www.stonesour.com

www.slipknot1.com

Hexvessel Hexvessel
április 24.