The Tumor Called Marla – klippremier


A fura nevű fővárosi The Tumor Called Marla, saját bevallása szerint a metal/electronic/psy stílusokkal írja körül zenéjét. A csapat tavaly alakult, ma 14:00-kor pedig az első klipjük is debütál a Facebook oldalukon.
Erről olvashatjátok Belmont (DivideD) így nyilatkozott:

„Komoly epilepsziás rohamhoz vezethet a frissen debütáló budapesti csapat, a The Tumor Called Marla első szöveges videója, a MUTE. A mind látványvilágában, mind zeneileg formabontó video célja előrevetíteni a teljes EP, a Trance kavalkádját, amin a hallottak alapján az elektronikaorientált modern fémzene és a metalcore jellemzői fognak keveredni, igen kellemes női énekkel és simulékonyabb, a műfajra jellemző hörgősebb megoldásokkal. Szövegvilágában és mondandójában egyértelmü társadalomkritika fogalmazódik meg, már annak aki könnyen tud gyorsan vibráló szövegeket olvasni, ezáltal abba a transzba kerülni, amibe a zenekar szeretné eljuttatni hallgatóit, saját bevallásuk szerint a metalcore poppal és elektróval ötvözött nyomasztó keverékével.
A bemutatkozó video nem sokat mutat a zenekar tagságából, és remélhetőleg a további dalaikban bátrabban nyúlnak majd a popos elemekhez, de már most érezni, hogy magyar viszonylatban kiemelkedő próbálkozásnak lehetünk szem- és fültanúi.”

A videót tovább kattintva itt is meg tudjátok nézni:
_ELVALASZTO_
http://www.youtube.com/watch?v=xeyIbiZEatc&


Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.