Morbid Angel – Totális felfordulás

A Morbid Angel háza táján igencsak nagy a káosz, ami a tagcseréket illeti. Az utóbbi években Budapesten többször is színpadra lépő felállás ma már nem létezik. David Vincent rejtélyes kiválása és Tim Yeung bejelentése után, most Destructhor gitáros is elhagyta a death metal isteneinek számító zenekart.

Destructhor a következőket mondta:

„Én sem vagyok már tagja a Morbid Angel-nek, ami részben annak köszönhető, hogy egy helyi fickóval szeretnék tovább folytatni. Ez éppen kapóra jött nekem, hiszen már a tavalyi év végén elhatároztam, hogy kilépek a zenekarból, az utolsó európai turné után. Egyértelmű, hogy innentől kezdve a norvég Myrkskog ügyeivel szeretnék foglalkozni. Úgy érzem, hogy hozzájuk tartozom, és amúgy is izgalmas dolgok történnek most a zenekarral. Egy új anyag is kijön jövőre, amit turné, fesztiválok és hasonlók követnek. Szóval, ideje hadi üzemmódba kapcsolni és harcra felkészülni a norvég/svéd testvéreimmel a Myrkskog-ban.

Ami a Morbid Angel-t illeti, mindenben csak jót kívánok nekik. Óriási élményekben volt részem, és semmilyen rossz érzés nincs bennem irántuk. Hozzon a jövő számunkra egy új dimenziót!”

Eközben a visszatérő Steve Tucker kifejtette, hogy fogalma sincs, mi történt Vincent-tel, mint ahogy azt sem tudja, ki lesz a Morbid Angel következő dobosa és gitárosa. Azt a felvetést, hogy Vincent-tel együtt szerepeljenek a következő lemezen, egyszerűen nevetségesnek tartotta.

Tudva, hogy bármi is történik a bandán belül, Trey Azagthoth az agy, úgyhogy hamarosan tőle várunk megbízható információkat az új felállást és David Vincent helyzetét illetően.