Nemsokára itt az új Deftones anyag



A többszörös platinalemezes és Grammy-nyertes Deftones legfrissebb albumára már nem kell sokáig várni: a ‘GORE‘ ugyanis április 8-án kerül a boltokba – jelentette be a napokban a zenekar. A legnagyobb rajongók örömére pedig a korong már előrendelhető. Ráadásul azoknak, akik már most lestoppolnak maguknak egyet az új kiadványból, lehetőségük lesz belehallgatni a CD első dalába, a ‘Prayers/Triangels’ címűbe.

“Úgy érzem, hogy minden nagyképűséget mellőzve azt mondhatom, hogy ez az egyik legjobb lemezünk. Nem állítom persze, hogy a legeslegjobb, de abban biztos vagyok, hogy a dobogón van” – nyilatkozta Chino Moreno, a zenekar énekese.
_ELVALASZTO_



Tavasszal, még a megjelenés előtt a csapat a tervek szerint egy hosszú turnéra indul. Útjuk során pedig olyan legendás fesztiválokat is érintenek majd, mint a Rock AM Ring, vagy éppen a Download Festival, sőt a Wembley Arénában is tiszteletüket teszik a nyáron.

A legnagyobb gyűjtőknek pedig itt van még egy jó hír, hiszen a ‘GORE‘ nem csak CD-n, hanem bakeliten is kapható lesz! Így még szebben mutathat majd a polcokon.