Wisdom – Hírlevél

Sziasztok!

Legfontosabb hírünk, hogy a Words of Wisdom nagylemezünk 1 hónap csúszással, november 6-án jelenik meg. A csúszás a mi hibánkból történt, egy eddig nem tervezett dologgal próbáljuk még jobbra elkészíteni a lemezt, ami még egy kis plusz időt vesz igénybe sajnos. Viszont a tervek szerint, a megnevezett hétfői napon, szinte minden városban kapható lesz az új Wisdom anyag.

Még néhány dátum szerepel a koncertmenünkben (www.wisdom.hu), de időnket most a nagylemez munkálatai, és a novemberi lemezbemutató koncertünk szervezése köti le, úgyhogy az ősz folyamán kevés városba fogunk ellátogatni. Viszont annál többet lehet majd hallani rólunk az új lemezzel kapcsolatban.

November 18-án, szombaton, ismét megrendezzük a Keep Wiseman Alive elnevezésű látványos koncertünket, melynek két további apropója is van. Itt mutatjuk be a nem sokkal előtte megjelenő Words of Wisdom nagylemezünket, és ünnepeljük 5 éves fennállásunkat. Aki együtt szeretne ünnepelni velünk, azt sok meglepetéssel várjuk, aki meg tavaly ott volt, az nagyjából tudja mire számíthat. Erre a különleges koncertre egy különleges vendéget hívtunk; a Rómeó Vérzik zenekart, akik a nemrég megjelent DVD-jüket mutatják be. A helyszín ismét a Wigwam Rock Klub (Budapest. XI. Fehérvári út 202.) lesz. Mint tavaly is, most is különböző akciókat tervezünk, de ezekről majd később.
 
Üdv mindenkinek

Wisdom

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.