Dawn Of Demise – iszonyat kemény lesz az új album



The Suffering
címmmel adja ki új albumát a dán death metalos Dawn Of Demise. Az új album augusztus 26-án jelenik meg, CD-n, digitálisan és bakeliten, a Unique Leader Records jóvoltából. Az album dalait a híres Tue Madsen (The Haunted, Behemoth, Aborted, Leng Tch’e, Moonspell) keverte és maszterelte, az Antfarm Stúdióban. Ezen az albumon mutatkozik be a csapatba 2013-ban érkezett, Bastian Thusgaard (Blood Label, Soilwork) dobos. A borítót ezúttal is Marco H tervezte.



„Totálisan elégedettek vagyunk az új albummal. Általában amikor elkészülünk egy-egy új albummal, mindig izgulnunk kell valamin, de ezúttal minden tökéletesen rendben van!”
– írja közleményében a banda. „A The Suffering albumon – dalszerzés tekintetében – még inkább kitárult elménk. Közösen, egységes erővel alkottuk meg a dalokat. Természetesen büszkék vagyunk korábbi lemezeinkre is, de most még több olyan elemet sikerült belevinnünk a dalokba, amelyek összessége egy rendkívül változatos, sokszínű egészt alkot. Basszusgitárosunk, Bjørn írta a Rejoice In Vengeance album nagy részét, de ezen a lemezen gitárosunk, Martin is komoly szerepet vállalt a riffek megformálásában. Arról nem is beszélve, hogy új dobosunk, Bastian Thusgaard játéka újabb dimenziókat hozott zenénkbe; ezáltal igazán ütősen hat a brutalitás. Csak annyit mondunk egy kötetlen, groove-okkal teli, iszonyatosan kemény és brutális lemezre számítsatok!”

Az albumról elsőként a Deride The Wretch című számuk hivatalos szöveges videóját láthatjátok.