Corville – szöveges videós bemutatkozás



A Kiss Márton (gitár, ének), Kristóf Martin (gitár), Bodor László (basszusgitár) és Csintalan György (dob) felállású Corville egy 2014 óta létező, budapesti zenekar. Stílusukat illetően leginkább a progrock vonalba sorolhatóak, de zenéjük nem könnyen kategorizálható, hisz egyedi ízekkel fűszerezett, a kísérletezés és a szokatlan témák használata jellemzi.
Angol és magyar nyelven egyaránt írnak dalokat, melyek főként az emberi kapcsolatokról szólnak. A magány, a társas együttlétekből fakadó problémák feldolgozása és a világról alkotott nézeteik alkotják a szövegek témáját.
A Piece of time egyike azon 8-9 daluknak, amelyeket szeretnének a közeljövőben nagylemez formájában megjelentetni. Szövege a körülöttünk felgyorsult világról és életmódról szól, és arról, mit tehetünk azért, hogy jobb legyen.
Egy másik dalukhoz, amely a Majdnem tökéletes címet viseli, hamarosan élőszereplős klipet forgatnak, ám úgy gondolták, addig is szeretnék megmutatni a nagyközönségnek ezt az angol nyelvű dalt, mely a többivel együtt hallható lesz a koncertjeiken.