Sequence – jótékonysági szereplés


Talán nem mindenki emlékszik rá, de tavaly történt egy szörnyű tragédia Romániában, mely szinte az egész nyugati világot megrengette (Amerikában, és az Egyesült Királyságban is cikkeztek róla). Történt ugyanis, hogy 2015. október 30-án, Bukarestben a Goodbye To Gravity koncertjén kigyulladt a Colectiv Klub, ezzel okozva 64 ember, köztük a zenekartagok halálát.

Mivel a Seqence zenekar akkortájt (és azóta is többször) játszott Romániában, az érintett zenekar, a Goodbye To Gravity managere megkereste, és megkérte őket, hogy csináljanak egy feldolgozást egy válogatás CD-re. A teljes befolyó összeget az áldozatok családjai kapják. A zenekar természetesen csatlakozott a jó ügyhöz, így a 4 Minutes of Rage című dalt készítették el. Az eredeti változatot itt tekintheted meg.

Az összes stream oldalon megvásárolhatod a dalt vagy akár a komplett lemezt is, ezzel támogatva a Collectiv klubban megsérült embereket és családjukat.
 
A Sequence zenekar októberben mutatta be legújabb videóklipjét, melyet a februárban megjelent első lemezük egyik dalához, a Riverside-hoz forgattak.