Agregator – jubileumi buli és egy új demós dal


Az idén 20 éves fennállást ünneplő tatabányai death/doom metalos Agregator zenekar ez év nyarára Semmiből – a semmin át címmel egy új lemezzel jelentkezik. A készülő albumról Az egésztől innen – mindenen túl című daluk demó változatát hallgathatjátok meg.


Sziasztok! 20 éve kezdődtünk Tatabányán és idén jön ki a jelen évtized valószínűleg egyetlen Agregator nagylemeze. Így aztán itt az alkalom, hogy együtt ünnepeljük meg az elmúlt évek közös élményeit és emlékezzünk azokra, akik már nem lehetnek velünk az úton.

Az új lemezen lesz egy dal Az egésztől innen – mindenen túl, ami erről szól és azt mondjuk: gyere, énekeld fel a refrénjét március 25-én Tatabányán, a Roxxy-ban! Légy része a bűnös sakálvokál kórusnak, aztán meg is iszunk majd ott valamit együtt! Ha-ha. Emellett, ott és akkor jelenik meg az első felvezető kislemez, a Hol a senki jár, ami, ha már kislemez, akkor fizikailag 7″ vinyl testbe zárva jön ki. Ahogy kell. De hogy a kortárs formátumok se maradjanak ki, meglesz helyben a hozzá készült szöveges videó premierje is.

A lényeg, köszönünk mindent és várunk március 25-én, Tatabányán, a Roxxy Music Caféban! Hallasd a hangod a lemezen és ünnepeld velünk az undergroundot és a részeseit!
” – Agregator.
 
 

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.