Obituary – meghallgatható a teljes lemez


A floridai death metal legenda, az Obituary március 17-én adta ki új saját magáról elnevezett új nagylemezét. A Relapse Records égisze alatt megjelenő új album egy „tíz-számos, csonttörő tour de force, ami épp olyan könyörtelen, súlyos és fertőző, mint bármi, amit a banda az elmúlt 30 év alatt kiadott„.

Az album borítóját Andreas Marschall tervezte, maga az album pedig az alábbiakban hallgatható meg.

<a href=”http://obituary.bandcamp.com/album/obituary”>Obituary by Obituary</a> 
Az idei Rockmaraton-on is fellépő Obituary az album megjelenése napján mutatta be a Ten Thousand Ways To Die című dalának hivatalos animációs videóját, amelyet hasonlóan korábbi Violence daluk videójához Gróf Balázs készített.
 

 

Obituary – meghallgatható a teljes lemez (2 komment)

  • necron necron szerint:

    Amit az Obi csinál, az 25 évvel ezelőtt még ütős volt. Ahogy látom a klipjeikből, ők inkább már csak szórakoztatni akarnak és nem is igazán veszik komolyan magukat, ez szerintem pozitívum. Észrevették, hogy felettük már eljárt az idő, jópfa, szórakoztató, kellőképpen nosztalgikus, de ennyi és nem több.

  • armand armand szerint:

    ha-ha! Én inkább azt mondanám, hogy csak a szokásos OBI akciós témák. Engem, ami igazán zavar az a borító sivár „gagyi” ötlettelensége, csak úgy mint a Sex Feet Under hasonszőrű Z, vagy inkább már W(C) kategóriás borítójánál.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.