Wormwitch – az örökkévalóság elutasítása


A kezdetekben még hardcore-punk bandának induló, mára azonban már black’n’roll,  d-beat deaht/doom metallá avanzsált kanadai Wormwitch zenekar május 12-én, a Prosthetic Records kiadásában, Strike Mortal Soil címmel jelenteti meg bemutatkozó nagylemezét.
 

Az új album kapcsán a zenekar elmondta: „Sötétebb, keményebb, komplexebb, de mégis primitívebb anyagra kell számítani. Egy olyan lemezt ígérhetünk nektek, aminek dalai mélyen a klasszikus rock és metal zenében gyökereznek, de ugyanakkor egyértelműen Wormwitch stílusúak.”

Egy olyan társadalomban élünk, ami megszállottja a halálnak, de ugyanakkor retteg is tőle. Létünk során megállás nélkül a halhatatlanságot keressük, különböző istenek formájában. A Strike Mortal Soil arról szól, milyen az élet vad szenvedéllyel élve. Az örökkévalóság elutasításáról, és a halál elfogadásáról. Egyértelmű üzenete, hogy az életed nem attól függ, milyen nemzetiségű vagy, hol laksz, ki az istened, vagy milyen a bőrszíned; annál inkább attól, mit teszel magaddal és a környezeteddel.”

Hamarosan jönnek az album további infói. Addig is nézzétek meg Coffin Birth daluk videóját.
 

 
Hexvessel Hexvessel
április 24.