Incontinence – brutális társadalmi kritika

A New York-i death metalos horda, az Incontinence egy brutális albummal tér vissza. A Skinless, a Held Under, az Armor Column, a Dry Heave és a Burial egyes tagjai alkotta csapat május 15-én Prey for Us címmel adja ki új lemezét.
 
Az album főként az irányítás alatt létről, a kontrol elvesztéséről, valamint az amerikai alsó-középosztály elhagyatottságáról szól.” – közölte a banda. „Példa erre a Capitalist Martyr dal, ami a legalacsonyabb béren élő dolgozók hányatott sorsát mutatja be. Ők azok, akiket arra kényszerítenek, hogy hosszú órákat dolgozzanak, aprópénzért.

A lentebb meghallgatható Cryptofascist című szám kétségkívül a trumpizmus, nacionalizmus elterjedéséről szól. Elsősorban az USA-ra levetítve, de a világ bármely táján magukra ismerhetnek a társadalmak, lévén a nacionalizmus mindenhol nagyon divatos. Magát a dalt is a nevetséges amerikai elnökválasztás közepette írtuk, de nem próféciának szándékoztuk. Sok új nótát egyébként hasonló strukturális módon írtuk, mint a legendás Chuck Shuldinder az utolsó négy Death albumon, illetve a Control Denied lemezen. A Death tehát óriási hatással volt a Prey for Us-ra.