Agregator – hírlevél

A friss Agregator hírlevélben lemez és koncertinfókat, valamint friss híreket találhattok.

‘Hétvégén megjelent 2017-re tervezett albumunk (Semmiből – a semmin át) felvezető kislemeze, a „Hol a senki jár„. Hangulatilag azt a dallamos súlyt képviseli, ami eddig is jellemző volt ránk. A keverésen és masteren ezúttal Köteles Leanderrel dolgoztunk, akinek segítségével egy igazán modern és dögös hangzású végeredmény született. Az új szörnyeteget fizikailag 7″-os vinyl korongba zártuk, s mivel itt egy nótáról van szó, a gyártó (vinylteam.hu) felajánlása alapján a single másik oldalára – némi techinkai díj ellenében – kérésre felvésik a kedvenc Agregator dalodat.

A klasszikus technológia mellett készült egy szöveges videó is, amit elértek a megújult Agregator weboldalon (www.agregator.hu) – és persze hallgathatod napközben a szokásos streaming oldalakon (Spotify, Deezer, stb.).


Már a jövőre tekintve pedig beindult a munka az új lemez „Az egésztől innen – mindenen túl” dalának refrénjét éneklő Bűnös Kórussal. A dalról annyit kell tudni, hogy az underground élményekről szól és emlékezik azokra, akik már nem lehetnek velünk ezen az úton. Az eddigi szereplőket ITT láthatod. Ha szeretnél csatlakozni, írj ránk a facebook-on vagy az info@agregator.hu-ra és megbeszéjük hol lesz a legközelebbi alkalom 🙂


Az új nótát élőben a következő bulikon hallhatod:

2017. április 8. Szombathely, Végállomás (Moby Dick: Kegyetlen évek 25 tour)
2017. április 14. Budapest, S8 Underground (Death Friday + helyszíni Bűnös Kórus felvétel)
2017. május 13. Tatabánya, Roxxy Music Café
2017. június 17. Graz (AT), Club Wakuum
2017. július 13. Rockmaraton Fesztivál”