Nova Prospect – új dal

A kecskeméti Nova Prospect idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. A jubileumhoz kapcsolódóan egy friss EP-vel készülnek, melynek címadó dala, a Fényhozó debütál most.

Maga az EP a tavasz második felében fog megjelenni, és a Nova Prospect zenei világának kettõs arcát, végleteit igyekszik megmutatni 1-2 speciális meglepetés kíséretében. A Fényhozó c. dal a zenekar sötétebb és keményebb oldalát villantja fel, míg az EP másik single-je, melyen jelenleg az utolsó simításokat végezik, egy igazi hamisítatlan, érzékeny hangvételû Nova Prospect ballada lesz.

A felvételek most is a zenekar Area51 stúdiójában készültek, Kiss József gitáros/zeneszerzõ és Schautek Bálint billenytyűs/szövegíró felügyelete mellett.

A dalhoz szöveges videót Rivasz Gergõ készítette.

A zenekart a nyáron több fesztiválon is láthatjátok: Alpárfeszt, a szolnoki Unity Redneck Fesztivál és a csornai Veréb Fesztivál.

Õsszre egy nagyobb országos körutat terveznek, de még a nyár folyamán elkezdik a 3. Nova Prospect nagylemez munkálatait, melynek megjelenését 2018. év közepére tervezik.