Deadline fesztivál – ingyenes fesztivál

Idén első alkalommal rendezi meg a Deadline fesztivált a kisfaludi Halász vendéglő területén a Deadline zenekar, ahol már sok neves fellépő tette tiszteletét.

A fesztivál fő célja évről évre megújulni, a környéken vagy akár országban található feltörekvő zenekarok megismertetése a közönséggel, idővel akár egy-egy ismert zenekar felléptetése. Főként a feltörekvő zenekaroknak szeretne fellépési lehetőséget biztosítani a rendezvény, hogy legyen egy olyan kezdeményezés, ahol meg lehet ismerni azokat a zenekarokat, akik akár a jövő zenekarai is lehetnek.

Első alkalommal három fellépő fogja biztosítani a közönségnek a felhőtlen szórakozást. A fesztivál mögött álló Deadline zenekar, a MagneticaMetallica tribute, és az Eve Six.

A szervezők bíznak benne, hogy sikeres lesz a rendezvény és évről évre újra megrendezésre kerülhet az esemény, amely egyre nagyobb lesz, több fellépővel, hosszabb műsorral, és akár több napon át tartó koncertekkel örvendezteti majd meg az ide látogató közönséget!
A fesztivál 2017.06.10-én első alkalommal ingyenes lesz a szervezők döntése alapján, a Deadline zenekar facebook oldalán lehet visszajelezést adni, ha valaki szeretné a három zenekar társaságában tölteni az estét.

A rendezők Deadline póló megnyerésével is és apróbb ajándékokkal is csábítanak a fesztiválra :), erről többet a zenekar fészbuk oldalán tudhattok meg. Elérhetőség a cikk legalján.

Hexvessel Hexvessel
április 24.