Nomad – Vissza a végál.om..ra!

Három különleges koncerttel kedveskedik rajongóinak a Nomad zenekar. A Végál.om.. című bemutatkozó album megjelenésének 10. évfordulója alkalmából május 26-án Székesfehérváron, június 3-án Budakalászon és június 10-én Tardonán az első lemezen szereplő, eredeti dobosával, Mihalik Ábellel lép színpadra a csapat. Természetesen ennek alkalmából ezeken a koncerteken az első albumról kivételesen több dalt is fog játszani a négyes. A tervek szerint a budakalászi koncertről hang- és videófelvétel is készül majd.

A koncertekre készülő csapat még arra is szakított időt, hogy a BKV Baross utcai kocsiszínjében tető alá hozzon egy különleges fotózást egy Tátra T5C5 villamoson, amilyenen az első album borító fotója is készült.

Sajnos Ábel a többi zenekara, projectje miatt nem tudja hosszú távon vállalni a Nomadot, de Juhász Marci énekes, Jánosi ’Cicó’ Szabolcs gitáros és Nagy Levente basszusgitáros hamar megtalálta a megfelelő embert erre a posztra Vécsi Zoltán (ex-Zako Band) személyében, aki nemcsak egy kivételesen tehetséges fiatal dobos, de óriási lelkesedéssel és példaértékű alázattal készült az első közös próbára. Zoli tovább erősíti a csapat borsodi kötődését, hiszen Kazincbarcikán nőtt fel, ráadásul Marcival együtt koptatták az iskolapadot. Az új felállás július 21-én a Campus Fesztiválon mutatkozik be, majd augusztus 5-én egy óriási koncertre készül a csapat Marci szülőhelyének főterén, Múcsonyban.

Újvári Péter dobos zenekarból való távozását Petya és Cicó egy baráti beszélgetés során egyeztették le és nem kívánják kommentálni.

Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.