The Trusted One – friss szöveges klip



Passengers of Time címmel, egy új klippel jelentkezett a 2014 végén alakított budapesti The Trusted One, egy modern metal/post-hardcore ötös.
A Passengers of Time a soron következő EP kislemez részese, amely további 4 dalt fog még tartalmazni.
„Tulajdonképpen kész vagyunk a felvételekkel és a keveréssel hála Siminek, a No Silence Studio-ból. Egyedül az albumborító és a köré épített image várat még magára. Véleményünk szerint az új EP kislemez sokkal progresszívabb, töredezettebb ritmikájú, jobban megkomponáltabb lett elődjéhez képest. Még közelebb kerültünk a saját stílusunkhoz, valahol érettebbnek is érezzük az új anyagot unblock. Persze, mondhatnánk a jó öreg klisét is: a zúzósabb témák még zúzósabbak, a meleg témák még melegebbek. (haha)” – írja levelében a csapat.

„Egy közeli barátunk, Mentes Mátyás, a Sunbabiez basszerosa (ahol Bence szintén dobol) rendezte és vette fel nekünk a klipet tökéletesen eleget téve az elképzeléseinknek. A kezdetekben még sokat hezitáltunk, hogy hogyan is kéne egy olyan videót összedobni, amely képes lenne megfelelően demonstrálni az időutazást.
Témájában tekintve annyit árultak el a srácok az új anyagról, hogy egy sci-fi elbeszélés, és minden dal egy külön történet, a létezés és a spirituális kérdéseket szintén feszegetve.”




Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.