Pänzer – új dalelőzetes a szabad gondolkodókról


Október 6-án jelenik meg a Destruction főnök, Schmier vezette Pänzer második nagylemeze Fatal Command címmel. Az albumról második dalként a We Can Not Be Silenced szöveges videóját ismerhetitek meg.


Schmier az alábbiakat nyilatkozta az új dalról:

Ez egy kényes téma. A személyes szabadságodból mennyit vagy hajlandó feláldozni a biztonságunk érdekében? Amikor belevetetettem magam ebbe a témába és az egész Edward Snowden sztoriba, rettentően elkapott és muszáj voltam egy dalt írni róla. Vajon hős a fickó vagy áruló?

Az biztos, hogy egy nagyon okos ember, aki megmutatta az igazságot a világnak a globális megfigyelő rendszerről. Az is egy nagyon izgalmas ötlet volt, hogy barátokat, zenészcimborákat vonjunk be a szöveges videó elkészítésébe. Mindannyian szabad gondolkodók vagyunk és ennek a világnak a globális állampolgárai, és utálom azt látni, hogy csupán annyit sikerült elérnünk, hogy ismét egyre inkább eltávolodunk egymástól.

Maga a nóta igazán fogós, egy erőteljesen zúzós szám, benne a kedvenc Pontus-szólómmal az egész albumról. Remélem, az embereknek tetszeni fog a zene és hogy a téma is olyasmi, amiről érdemes olvasni. Rettentően tisztelem a szabad gondolkodókat és az emberiségnek szükségük van rájuk, hogy ne csússzunk bele ismét a káoszba és háborúba. Tudom, hogy egy csomó metal arc hallani sem akar a politikáról, de ez végeredményben mindannyiunkat érint!

 

Pänzer Fatal Command
(Nuclear Blast)

1.Satan’s Hollow
2.Fatal Command
3.We Can Not Be Silenced
4.I’ll Bring You The Night
5.Scorn And Hate
6.Afflicted
7.Skullbreaker
8.Bleeding Allies
9.The Decline (…And The Downfall)
10.Mistaken
11.Promised Land
12.Wheels Of Steel (Saxon cover – bonus track)

Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.