Christian Epidemic – friss szöveges video



A Christian Epidemic 2016 elején jelentette meg legutóbbi, Sírba Szánt Teremtés című anyagát a NAIL Records gondozásában. A különleges, három nyelven (német, angol, magyar) is felvett lemez Szellemből hússá című tételére a Chrome Ball stúdióval együttműködve készült el a legújabb videoklip.



A banda szeptember másodikán, szombaton 20:15-kor lép a Barba Negra Track Kisszínpadára a 2017-es Rock On! Fest keretein belül.

Széles L. Zsolt zenekarvezető / frontember a video kapcsán:

“A Christian Epidemic közel 1 évvel a Háttal Mekkának video után újabb klippel jelentkezik, mely szintén a 2016-os Sírba szán teremtés albumról való. A Szellemből hússá című dalra egy szöveges animációt terveztünk, melynek felvétele már az előző videó forgatásakor elkészült, szintén a Chrome Ball Stúdió közreműködésével. Mindkét videót Kollár Adrián rendezte és azt kell hogy mondjam, fantasztikus munkát végzett. Adrián nagyon érzi a zenénk mondanivalóját és tudja, hogy kerüljük a megszokott kliséket, ennek eredményeképp folyamatosan olyan ötletekkel áll elő, mintha köztünk élne már vagy 20 éve. A második videóval igazából vártuk a megfelelő alkalmat, amikor magán a megjelenésen kívül van valami más mérföldkő is a zenekar életében. A mostani időpont tökéletesnek bizonyult, hisz’ a Rock On! Fesztiválon való fellépés óriási megtiszteltetés a Christian Epidemic-nek. Szeretjük ezt a fesztivált és jó alkalom, hogy olyan embererek is megismerjenek minket, akik ezidáig még soha nem is hallottak rólunk, és persze sok régi rajongónk is el tud jönni, akik nem engedhetik meg, hogy sok ezer forintos belépőt fizessenek. Szóval óriási dolog egy budapesti fesztiválon játszani, ahová tényleg csak az nem jön el, akit nem érdekel a metal. A tervek szerint még október végéig koncertezünk, majd utána egy kis időre eltűnünk. Szeretnénk néhány új dalt összerakni, vagy talán egy teljes albumot. Szóval koncertek helyett demózás és próbák jönnek. Ha minden jól megy, akkor egy méltó albummal ünnepelhetjük a zenekar második húsz évének a kezdetét.“
Hexvessel Hexvessel
április 24.