Nervochaos – Pokoli Perpatvar

A brazil death/trash Nervochaos harmadik lemezének, a Quarrel In Hell-nek előkészületeit végzi. Az album tavasszal fog napvilágot látni az Ibex Moon Records égisze alatt.

A brazil metal arcok az extrém, technikás zenét brutális hangzással kombinálják. A Quarrel in Hell-t a Nervochaos történetének eddigi legkifinomultabb és egyben legvérengzőbb lemezének várják. Ékes kiegészítő legénység verbúválódott össze a felvételekre, hiszen a beugró tagok közt van például: Alex Camargo (Krisiun), John McEntee (Incantation), Wrath (Averse Sefir), Mark Greenway (Napalm Death) vagy épp Emperor Magnus Caligula, aki a Dark Funeral-ból lehet ismerős.

,, A banda dobosát, Eduardo-t régebb óta ismerem. -mondta John McEntee, az Incantation frontembere, aki egyben a lemezt piacra dobó Ibex Moon kiadó tulajdonosa is. Még mikor 2004-ben Brazíliában turnéztunk az Incantation-nel, Eduardo felkeresett, hogy lenne-e kedvem felénekelni egy számot az új lemezre. Mivel jó barátok vagyunk, ezért természetesen elvállaltam a felkérést. Nagyon jó érzés volt visszahallani a már kész felvételt, nagyon jó munkát végzett mindenki a már kész CD-n. Nagyon elkapták a fonalat a srácok hangzásügyileg, úgy hiszem death metal körökben nagy elismerést fog kiváltani a Quarrel in Hell.”

A Sao Paolo-i illetőségű Nervochaos 1996-ban alakult meg azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy agresszív death/trash, érintőlegesen hardcore zenét játszó banda legyenek. A tízéves évforduló meghozta a régóta várt elismertséget számukra, beérett a kemény munka. A legelső demo kazettáik a mai napig a ritkaságok közé tartoznak az underground gyűjtők körében. A Nervochaos már több, a mainstream-hez tartozó banda előtt játszott. Például: Cannibal Corpse, Krisiun, Napalm Death, Kreator, Biohazard, Dismember, Disgorge, Monstrosity, Volcano, Belphegor és Iconoclasm