Don Gatto – alakul az év vége

Ahogy már régóta, a Don Gatto idén is egy vidám rockhétvége keretében, külföldi haverzenekarokkal és otthoni bulival zárja a szezont.
A faszik december 14-én csütörtökön, a kecskeméti Kilelében rántják be a láncfűrészt az osztrák Seek & Destroy és a német The Busty Idiots fellépése után.

December 15-én pénteken Szekszárd, hazai pálya, X. Heten, mint a gonoszok Fesztivál, ahol 7 banda játszik feszes, fél óra körüli programokat. Az előző esti német-osztrák-magyar csomaghoz csatlakozik még a Nova Prospect, a King Furia, az Esőbeállók, és a NO CFC is. Az est szomorú vonatkozása, hogy a Gatto gitáros Balázs unokaöccse nagyon csúnyán összetörte magát egy autóbalesetben, így a befolyt összegből őt támogatják a majd zenekarok.

Másnap Budapesten, de sajnos már a Seek & Destroy nélkül folytatódnak a Don Gatto és a The Busty Idiots közös kalandjai: a Dürer Kertben lépnek fel a Nagy Karácsonyi Punkünnepen olyan illusztris előadókkal… hogyaszongya C.A.F.B., Fegyelmező Részleg, Prosectura, Macskanadrág, Hétköznapi Csalódások és további tíz zenekar, összesen három színpadon.


Nem mellékesen pedig alakulnak az új Gatto számok, egy tutira elhangzik majd a koncerteken, és ha minden jól megy, jövő év elején jön a negyedik kislemez is.