Dark Buddha Rising – elvont meditációk


A „hipnotikus hangművészet finn mestereiként” számon tartott Dark Buddha Rising 2018. március 23-án, II címmel adja ki második mini-albumát.
 

A II EP-n ezúttal is „az underground sötét hangjai, valamint égből aláhulló, ritmusos pulzusok és csillagpor hamvak vegyülnek„. A banda továbbra is a pszichedelia legsötétebb formáját prezentálja. „A Dark Buddha Rising hangzása legbelülről az őskor kék tüzeit, istenek, istennők és démonok lélegzeteit sugározzák.

Az új album kapcsán V. Ajomo gitáros elmondta: „Szónikus templomunk kapuját nyitott szívvel tárjuk ki mindenki előtt. Ami azonban mögötte van, nem más, mint a nagybetűs Ismeretlen. Fel lehet ezt fogni egyfajta megtiszulásként is. Elvont meditáció vár rátok, amit követően megnyílik a portál a jövőbeni műveink inspirációja felé. Egy teljes gravitációs fordulatot követően, összeért a kör; ezzel együtt pedig új dimenziók születtek, mind a hangzás, mind a véleménynyilvánítás módja tekintetében.

Ízelítőképpen az alábbiakban a mini-album videó előzetesét nézhetitek meg.
 

Dark Buddha Rising – elvont meditációk (1 komment)

  • necron necron szerint:

    Köszi az ajánlót! Nem ismertem a bandát, de tökéletesen a profilomba vág. Rákeresek az előző cuccaikra is! A végén felcsendül egy kis gitár játék:-D), anélkül szerintem jobb lenne, de várom a teljes produkciót, ottm ajd eldől!

    Az biztos, hogy a 2018-as év ige termékeny lesz, a 2017-es év sem volt semmit, de már nem egy igen komoly produkció van beherangozva 2018-as megjelenéssel! Várjuk, várjuk őket! Csak ka pénztárcánk bírja:-D)!

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.