21. FEZEN – az Anthrax is tiszteletét teszi

Riffekben, gitárszólókban nem lesz hiány a 2018-as FEZEN csütörtöki napján. A korábban már bejelentett Mr. Big mellett szintén július 26-án érkezik Székesfehérvárra a New York-i thrash metal legenda Anthrax, a brit power metal egyik kiemelt zenekara a Dragonforce, valamint a Mr. Big és a Poison volt, a The Winery Dogs jelenlegi gitárhőse, korunk egyik legjobb gitáros-énekes előadója, Richie Kotzen is.

Július 26-án érkezik a ‘Big Four’ egyik oszlopos tagja, az Anthrax. Az amerikai thrash metal legendát nem szükséges bemutatni, tavaly ünnepelték fennállásuk 35. évfordulóját – a 2016-os fesztiválon elmaradt koncert pótlásaként kemény bulit ígér a FEZEN nagyszínpadán!

Scott Ian csapata mellé csatlakozik korunk egyik zseniális gitárhőse, Richie Kotzen. Az aznap egyébként szintén fellépő Mr Big egykori és a The Winery Dogs szupergroup jelenleg is aktív húrtépője a fesztivál csütörtöki napján ismét lenyűgöz minket virtuóz gitárjátékával és remek zenekarával.

Szintén július 26-án látogat Fehérvárra az epikus power metalt játszó brit Dragonforce. A zenekar tavaly jelentkezett új lemezzel, és a Reaching Into Infinity dalai mellett garantáltan magukkal hozzák majd a klasszikusokat is.

Február 12-ig élnek a mostani elővételes áraink, 16.990 Ft-ért kaphatóak a bérletek (diákoknak 14. 990 Ft), napijegyeket 7990 Ft-ért lehet váltani (még vannak korlátozott számú diákjegyek 5990 Ft-ért) országszerte a Ticketportal jegyirodáiban és online.