James Hetfield – zsaruként aTed Bundyról szóló filmben

A Metallica budapesti koncertjéig már csak szűk két hónapot kell várnunk, jelen hírünk tárgya azonban James Hetfield színészi pályájáról szól. A Zac Efron főszerepében megtestesített Ted Bundy ellenfeleként, azaz Bob Hayward nevű rendőrtiszt szerepében bukkan fel a mozikban a népszerű frontember. A sorozatgyilkosról szóló film címe Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile, és jelenleg is forgatják, ezért megjelenési időt még nem tudunk nektek mondani.

A filmet Joe Berlinger rendezi, aki társrendezője volt a Some Kind of Monster című Metallica dokumentumfilmnek is. A James Hetfield által megformált veterán karakterről azt lehet tudni, hogy ő volt az, aki 1975-ben először tartóztatta le Ted Bundyt, miután az autójában betöréshez szükséges kellékeket fedezett fel, ám bölcsen sokkal rosszabbat feltételezett róla.

Berlinger a következőket fűzte hozzá:

„Mivel több száz órát töltöttem együtt James Hetfielddel, láttam, milyen erőteljes és karizmatikus személyiség. Egyszerűen természetesnek gondoltam, hogy ugyanezt a kisugárzást képes lesz átadni egy drámai szerepben is, szóval, amikor elvállalta a melót, majd kibújtam a bőrömből örömömben.”