Nomad – jubileumi koncertlemez digitálisan is

 Április 28-án jelent meg Vissza a végál.om..ra címmel a Nomad zenekar dupla koncertlemeze, amelyen nem kevesebb, mint 21 dal kapott helyet.
A kiadvány a Végál.om.. című első Nomad korong 10 éves jubileuma alkalmából – 2017. június 3-án, a budakalászi Rockházban – adott koncert anyagát tartalmazza, ahol Jánosi Szabolcs gitároshoz, Juhász Marcell énekeshez és Nagy Levente basszusgitároshoz az a Mihalik Ábel dobos csatlakozott, aki az első stúdiólemezt is feljátszotta.

A libabőr-vonzó, múlt értékeit a jelen energiáival egyesítő kiadvány június 3-án digitális kiadásban is napvilágot látott és mostantól a főbb digitális platformokon is elérhető! 

A dupla CD fizikai megjelenése napján, vagyis április 28-án, egy egészen exkluzív bulit adott a négyes: az este folyamán minden olyan Nomad dalt (szám szerint 15-öt!) eljátszottak, ami a koncertlemezen nem hallható! Annak érdekében, hogy a nagy kedvencek se maradjanak ki a programból, közönségszavazást indítottak, és a ráadásban a rajongók 5 kedvence került terítékre. A koncertről felvétel készült, mely szintén megjelenik majd CD-n, így a Nomad első 10 évének minden dala megörökítésre kerül a jelenlegi felállás előadásában is.
Az este vendége a banda tavaszi turnépartnere, a Mudfield volt. A történés fényét pedig csak tovább emelte a tény, hogy április 12-én ünnepelte 5 éves születésnapját a zenekar Juhász Marcis felállása, így fergeteges szülinapi buli kerekedett az eseményből.

A Nomad az ország egyik legjobb koncertzenekara, így nem meglepő, hogy milyen elementáris erővel szólal meg mind a 21 szerzemény. A srácok a közönség szeretete mellett számos szakmai elismeréssel is büszkélkedhetnek. 2015-ös A38-as koncertjükről az MR2 koncertfilmet
forgatott. Márványmenyasszony című, harmadik albumuk Fonogram-díj jelölést kapott. Sajnálom című daluk révén Petőfi Zenei Díj jelölésben
részesültek és megannyi Petőfi Rádió hallgató fülébe belopták őszinte rock dallamaikat és szövegeiket. Negyedik stúdióalbumuk pedig 2018
októberében jelenik meg.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.