Nyolc éves a Subscribe – buliajánló

„Ismét eltelt egy év, ismét szülinapi SUBSCRIBE buli, ezúttal az Almássy Téri Szabadidő Központban . Február. 23.-án este 8 tól. Aki figyel, az tudhatja, hogy nem érdemes kihagyni, márcsak azért sem, mert az utóbbi időben a fiúk már csak évi 2 koncertet adnak Budapesten, ( a szigetet, meg a nyári pardonos bulikat leszámítva) egy őszit meg egy tavaszit.

Ám a növekvő nézőszámra való tekintettel, a helyszínek is egyre nagyobbak, így jött a választás a vadiúj hang/fénnyel rendelkező Almássyra. A koncert egyfajta „elő-lemezbemutatóként” is funkcionál, hiszen a banda ígérete szerint a régi slágereken kívül, négy vagy öt új szerzeményt is felvonultat a hamarosan megjelenő kettes albumról, (áprilisban vonulnak

stúdióba) és ahogy már eddíg is  megszokhattuk, metal (természetesen reagge, ska, ragga, jazz, hc, tánc és világzenei elemekkel bőven tarkítva), raszták, torták,stage dive, bodysurf, megőrülés, bukfencezés várható.

A már-már kötelező vendégeken kívül (Solution, Shellbeach)  egy újabb stoner-formáció, az OzoneMama is bemutatkozik, kinek csapatát többek között az Idoru/Shellbeach-ből ismert Mohácsi Matyi is erősíti.
Megjelenés pontban este 7 kor! Hölgyeknek kötelező, uraknak Nem kellene kihagyni.”

Hexvessel Hexvessel
április 24.