Amphion – Hírlevél

Kedves Barátaink!

Az alábbiakban olvashatjátok áprilisi koncert időpontjainkat:

04.01. 18:40 Bp., Millenáris Park, Fringe Fesztivál http://www.budapestfringe.com
04.18. 19:30 Bp., Rocktogon Pub&Roll http://www.rocktogon.hu
04.20. 20:00 Bp., Kék Yuk, Emergenza Fesztivál (elődöntő!) http://www.emergenza.net
04.29. 18:00 Bp., Wigwam Rock Club http://www.wigwamrockclub.hu

Vasárnap Mindenkit várunk sok szeretettel a Millenáris Parkban található Csodák Palotájában, a Budapest Fringe Fesztivál keretein belül tartott ingyenes koncertünkön, 18:40-től. A koraesti időpontra és az élménygazdag helyszínre való tekintettel mindenkinek merjük ajánlani a programot. Reméljük megtöltjük az egyébként elég tekintélyes méretű termet! A helyszínen kedvezményes jegyeket vásárolhattok az április 20-i Emergenza elődöntőre, amiről lentebb bővebben olvashattok. Szavazz Ránk!!! Küldd el a 824 kódot SMS-ben a 06 30 4444-888 nem emeltdíjas számra a fesztivál ideje alatt (márc. 30-tól ápr. 1-ig) és amellett, hogy támogatod a zenekart, megnyerheted a 2db Domino csomag egyikét is!:)

Aki 18-án szerdán ráér, annak ajánljuk figyelmébe a Rocktogonban tartandó koncertünket, ahol velünk együtt 3 zenekar várja majd a tombolni vágyókat, köztük Miki új zenekara, a Creatures of Dawn. Ők dallamos metal zenéjüket, Nigtwish mintára, egy csilingelő hangú énekesnővel teszik még tetszetősebbé.

A legfontosabb, ami a zenekar számára akár mérföldkő is lehet, április 20. péntek, Emergenza Fesztivál. Erről pár szót azoknak, akik eddig még nem hallották a híreket. Szerencsésen tovább jutottunk a – Magyarországon idén először megrendezett – Emergenza Tehetségkutató selejtezőjén. A 20-án zajló elődöntőről jó eséllyel kerülhetünk be a döntőbe, mely május 27-én lesz az A38 állóhajón. Ehhez viszont a Ti segítségetekre is szükségünk van, hiszen a 9 zenekaros versenynapon jelenlévő közönség szavazata dönt, hogy melyik lesz az a 2-3 zenekar, amelyik továbbjuthat. Kérünk Benneteket, aki csak teheti, jöjjön el drukkolni és szavazni! Kedvezményes elővételi jegyeket a zenekar elérhetőségein lehet igényelni, tegyétek ezt meg minél előbb. (Legegyszerűbb, ha vasárnap, a Millenárison koncert után megkerestek minket.)

Az április 29-i Wigwamban tartott koncert egy rendhagyó buli lesz. Itt – egy saját dalunk kivételével – csak feldolgozásokat hallhattok, köztük sok olyat is, amit Amphion koncerteken nem (Steve Vai, Joe Satriani, Szekeres Tamás). Ez lesz gitárosunk, Balázs diplomakoncertje a Szekeres Tamás Gitáriskola végzős gitárvirtuózaként. Aki kedveli ezeket a zenéket is, az ne habozzon eljönni!

Üdv.: Amphion

http://amphion.hu
info@amphion.hu

Hexvessel Hexvessel
április 24.