A 30Y – Kipakolja!

Rögtön egy remek hírrel kezdeném a mai hírlevelet, miszerint a Semmi Szédítő Magasság rögtön a 20. helyen debütált a MAHASZ Top 40 Album és Válogatáslemez listáján! Éljen és így tovább, mindenkinek köszönjük szépen a támogatást!

A nagysikerű budapesti koncert után a zenekar ezúttal otthon, Pécsett készül bemutatni új lemezét! Az A38-as koncert tapasztalataiból következtetve hatalmas hangulat várható pénteken a pécsi Ifjúsági Házban, ahol a fiúk – többek között – ’hazai’ közönség előtt fognak zenélni.
 

A pécsi lemezbemutatón ismét képviseltetni fogja magát a 30Y által életre keltett ’Lemezcsere program’ melynek lényege, hogy a szemfüles – és korán érkező – rajongók írott CD-iket a koncert helyszínén eredeti albumra cserélhetik. A zenekar ezzel a gesztussal szeretné megköszönni rajongóinak, hogy ’ragaszkodnak a zenéhez’. De félreértés ne essék J: „mi nem azt mondjuk, hogy ne vásároljatok soha többé cd-t, csak azt, hogy nem akarunk senkit arra kényszeríteni, hogy ne hallgasson zenét, csak azért, mert nincs pénze minden lemezt megvásárolni”.

Tehát várunk Titeket szeretettel holnap, április 6.-án Pécsett, az Ifjúsági Házban – ha nem akartok kihagyni egy újabb fergeteges bulit!

Az albumba belehallgathattok: itt

A Dadog c. nóta klipjét pedig megnézhetitek a zenekar hivatalos honlapján: www.30Y.hu

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.