Metal Angel hírlevél

A Világon először, itt Magyarországon élőben a Forgotten Generation c. dal!!!

Rengetegen írtak és kérdezték:-„mikor lesz már Judas buli?”
A zenekar (bár nem koncertezett) a Hungarian Metal Top 100 listán a regisztrálás óta hétről-hétre benne van az első 100-ban, köszönhetően a máris kialakult nagy létszámú rajongótábornak.
Nos, eljött az ideje végre a koncertezésnek is.Sajnos az óriási távolságok és egyéb okok (drága utiköltség) miatt a brazil és amerikai koncertlehetőségeinkről szomorúan de le kellett mondanunk.Bizony,hívtak bennünket különböző fesztiválokra ill. klubokba Braziliába,az USA-ban több városba,Kanadába.
Európában is több helyre hívtak bennünket a „Steel Mill interju” után, ezen helyszínekkel jelenleg folyik az egyeztetés.
Több hónapos szünet után végre összeállt tehát a saját hazájában sajnos még kevésbé ám a világon már széles körben ismert Metal Angel’s Judas Beast tribute zenekar.
Az első,tavalyi felállásból Kovács „Koko” Attila-dobok és Bártfay „Metal Angel” László-ének maradt meg.Hozzájuk csatlakozott a tiszakécskei „hármas fogat”
Kósa „Bobi” István-basszusgitár
Ádám „Cupi” Attila-gitár
Hoffmann „Hofi” György-gitár

„A srácok a fiaink lehetnének bőven hiszen alig 20 évesek (hahhahhah) viszont ott a tűz bennük,ami hiányzott azokból az idősebb zenészekből akiket teszteltem.Nem utolsó sorban példát statuálok a budapest centrikusság ellen,hiszen íme mindenki hallhatja majd hogy vidéken is van ügyes gitárforgató!Én azonnal találtam hármat!(Hahahhah)”-üzeni a Metal Angel.

Korábban már hírt adtunk róla hogy a Judas Priest gitáros (K.K Downing) saját weboldala meginterjuolta hazánk fiát,elsőként a világon működő összes Judas tribute zenekar közül
http://www.kkdowning.net/Interviews/metalangel.htm
köszönhetően a Daczi Zsolt (OMEN) és Metal Angel által áthangszerelt Angel c. dalnak aminek eredeti verziója az Angel Of Retribution Judas Priest lemezen hallható az áthangszerelt változat pedig a Metal Angel MySpace oldalának zenéje.
www.myspace.com/metalicusangelus

Az orgánumában Halfordéhoz igen közelálló hangú énekes nem csak színpadi kinézetével törekszik egyfajta élethű előadásra,hanem a dalszövegek „halfordi” artikulálását is garantálja és ezzel új dimenzióba kívánja helyezni a hazai Judas tribute-kedést sok-sok rajongó nagy örömére.

MÁJUS 19. TÚRKEVE-MŰV.HÁZ
/ Rock Park / debütálnak az AKELA együttes vendégeként.

Itt kerül bemutatásra élőben a világon először (!) a Halford band új szerzeménye a Forgotten Generation.
A dalt ugyanis még Halfordéknak sem volt alkalmuk „live” előadni tekintettel arra hogy Rob Halford az új Judas Priest lemezen dolgozik éjt nappallá téve.
(A dalról éppen ezért video felvétel fog készülni a koncert helyszínén,amit a zenekar továbbküld majd Rob Halfordnak ill. felkerül a YouTube-ra.)
A Metal Angel annyit elárult hogy ezzel a bulival mintegy megidézni kívánja a Halford band 2000.okt.25.-i Clifton Park-i legendás „Live in Albany” koncertjét.

A setlist a következő:
Forgotten Generation- a dal a legújabb Halford szerzemény,senki nem játszotta még élőben!Ütős kezdő dal.
Jawbreaker- a Halford band féle „dögösebb” változat.
Desert Plains- mivel a dalhoz a Metal Angelt „emlékek” kötik,ezért a Tim „Ripper” Owens féle változat lesz hallható.
Sun- Halford Crucible albumának a többinél lassúbb de élőben iszonyúan döngölős modern hangzású dala.
The Ripper- aki ismeri a „klasszikus”-t az tudja mit kell majd hallania.
Metal Gods- ismét a Halford band féle „atomdög” változat lesz hallható.Keresztelés!
Freewheel Burning- ezt a dalt először 1984-ben lehetett magyar földön hallani a szegedi legendás CODE együttes és a Metal Angel előadásában.A Defenders Of The Faith lemez megjelenése után nem sokkal minden Code koncerten el kellett hogy hangozzon ez a közönségkedvenc!A CODE két egykori tagja ma az IDŐGÉP zenekarban muzsikál,Koncz Tibor „Bonca” pedig a Molics Zsolt MAMMUT ill. a „Tüdő” Judas Best-jét erősíti.
2006 májusában még egyszer felcsendült az ördögi sikollyal kezdődő „metal-iskola-induló” a Wigwamban és most sem lesz másmilyen fekvésben.Van olyan brutál mint a Painkiller.
Riding On The Wind- motorokat beindítani,a YouTube közönségének és a világ Harley és nem Harley motorosainak egyik kedvence,réges-régi Judas klasszikus.
A zenekar vár mindenkit sok-sok szeretettel erre a debüt koncertre!
GOTTA KEEP IT METAL!!!
KEEP DEFENDING THE FAITH!!!

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.