Sear Bliss – Hadak Útján

Szeptember 24-én jelent meg a Sear Bliss hatodik lemeze The Arcane Odyssey címmel. A brit Candlelight Records által gondozott albumon 8 dal hallható 47 percben. Azok, akik ismerik a zenekart, megszokhatták, hogy nincs két egyforma lemezünk. Ez most sincs másképp, a stílus ezúttal is módosult egy kicsit, de a zene továbbra is hamísítatlan Sear Bliss. A lemez felvételének munkálatai 2007 tavaszán zajlottak a budapesti Aquarium és a soproni MD stúdióban Scheer „Max” Viktor hangmérnök/producer irányításával. Az anyag megírásába és felvételébe rengeteg energiát fektettünk, és ez a végeredményen hallható is. Soha ennyire elégedettek nem voltunk, mint most. A Myspace oldalunkon (www.myspace.com/searbliss) az Omen of Doom című dal teljes egészében meghallgatható.
A borítót – csakúgy, mint legutóbb – Tari József festette, aki ismét lélegzetelállítót alkotott. A festmény a Hadak Útja legendáját ábrázolja. Ez nem más, mint Csaba királyfi története, ami a Tejút keletkezéséről szóló legendák egyike is. Érdemes utánanézni a történetnek. A belső borító Havancsák Gyula munkája, az ő neve is garancia a minőségre.
Természetesen az új lemezzel koncertezni is fogunk, a lemezbemutatóra november 9-én kerül sor a Wigwamban a Tesstimony és az Embers társaságában.

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.