Hard koncert

Az alábbi hírlevelet juttatta el hozzánk a HARD zenekar:

„HA HARD, HÁT LEGYEN HARD…

Akár el is hangozhatott a fenti mondat a Hard zenekar alakulásának idején.
Az elmúlt év mérlege mindenképpen ígéretes – egy maxi, egy nagylemez és két videóklip.
Az örömzenélésre verbuválódott csapat gigászi készülődésbe kezdett, hiszen január 21-én a Wigwam-ban mutatja be első nagylemezét, az „Égi Jel”-t.
A Hard vendégei ezen az estén többek között Abaházy Csaba (Sing Sing), Szekeres András (Junkies) és Csillag Endre (Bikini) lesznek.
A vendégek névsora is jelzi, hogy a hetvenes-nyolcvanas évek kemény rockzenéjét idéző hangulat már-már borítékolható. Mindenesetre számítani lehet a fenti nevek alapján, hogy előkerülnek régi munkásságuk dalai.
A Hard legénysége is megtehetné, hogy régi csapataik zenéiből válogatnak, hiszen Kalapács József, Mirkovics Gábor, Csillik Zsolt, Váry Zoltán és Béres Ferenc korábban olyan együttesekben muzsikált, mint a Pokolgép, az Omen, az Edda, a Dance, a Fix és a Sing Sing, ám inkább azt kívánják megmutatni, mit jelent számukra most a hard rock. A vendégek dalain kívül tehát az Égni kell és az „Égi Jel” albumok dalai lesznek hallhatók ezen a bulin.
Az ünnepi bulira érdemes időben érkezni, mert a Wigwamban ezen az estén két zenekar is melegít majd a Hard előtt, a Cherokee és a Polgá-Rock.”

További infók:
WIGWAM ROCK CLUB www.wigwamrockclub.hu
Bp. XI. Fehérvári út 203. Telefon: (06-1)2085569

www.hardzenekar.com