Timo Kotipelto

A Stratovarius frontembere Timo Kotipelto bejelentkezett Görögországból és a következő üzenetet jelentette meg a hivatalos internetes oldalán:

„Megfáztam, körülbelül egy hónapig influenzás voltam. Tudom, hogy nem én vagyok az  egyetlen személy, aki pillanatnyilag ezzel küzd. Igazából december eleje óta nem tudok énekelni. Ma este volt az első előadás Thessalonikiben, Görögország. Én meglepődtem rajta, hogy még képes voltam hangot kipréseli magamból. Biztosan a fantasztikus görög rajongók miatt voltam rá képes!” 

„Nos még néhány előadás hátra van. Az ezért jó hogy megint úton vagyok, mert engem untat az otthonlét csak tüsszentek és köhögök. A jövő hónapban megpróbálom teljesen rendbe szedni a hangom és koncentrálni a saját dalaimra. Ha történetesen  Görögországban, Japánban, Tajvanon vagy Kínában élsz, neked még mindig alkalmad nyílik arra, hogy lássd a Stratovariust élőben (nos természetesen szívesen látott vendég vagy akkor is ha nem ezekben az országokban élsz). Képzeljétek el ma este velünk az történt, hogy egy régi rajongó repült ide nagyon messziről, hogy láthassa a zenekart. Bámulatos! Tisztelet neki! Le a kalappal előtte.”