Pokolgép – megvan az új énekes

Mint múltkor megírtuk, Rudán Joe-nak mennie kellett a zenekarból, de már meg is van az utódja Tóth Attila személyében.

Attila 12 éves kora óta Pokolgép rajongó, aki nagy megtiszteltetésnek vette, hogy meghallgattuk jelöltként. A folyamatos próbák során kiderült számunkra, hogy szakmailag és emberileg egyaránt közénk tartozik. A zenekari próbák folyamatosan zajlanak és elkezdődtek egy új Pokolgép lemez munkálatai, ami a tervek szerint még ebben az évben kiadásra kerül.” – adta hírül a zenekar.

Pokolgép – megvan az új énekes (12 komment)

  • ensomhet ensomhet szerint:

    [quote=zemial:535815af]Ja, és a CCorpse nálam szintén megmaradt a CBarnes hanggal… zeneileg persze elvitathatatlanul jók, és persze nem lettek bénábbak sem az elmúlt 15 évben.
    [/quote:535815af]
    Igaz ez már teljese offtopic, de én is jobban szerettem Barnes hangját. Az olyan jó kis „szaftos” volt, Corpsegrinder meg ilyen száraz valami. A szaftos dolgok általában jobbak 🙂

  • zemial zemial szerint:

    ja és a pokolgép….
    nekem is a klasszikus 4 lemez az igazi, és azóta sem tudok igazán megbarátkozni a későbbi lemezekkel. (az Adj új erőt és a Vedd el, ami jár lemezek azért még ütősek!)
    De ez 1991ben és 1992ben volt. Azóta viszont:
    2000 – Csakazértis
    2002 – Te Sem Vagy Más
    2004 – A túlélő
    2007 – Pokoli mesék

    18 év alatt 4 nagylemez ??? (persze balladák, besztofok, unplugged album, koncertek, Kukovecz szóló stb. azért nem nagylemez!!)
    Oké tudom, közben feloszlottak stb… de ez akkor is necces, ráadásul ez a 4 anyag is elég xar… már a Pokoli mesék borítója kiverte a bizit, össze sem lehet hasonlítani egy igazi metal borítóval, mint ami pl. az Éjszakai Bevetés volt. És hát a dalok… azok sajna meg sem ütik azt a régi színvonalat.
    Ha Kalapács vissza is menne, nincs garancia rá, hogy a végeredmény ne lenne elszomorító a régi rajongók számára, így neki biztos jobb a saját anyagait vinni.
    Az meg hogy hogyan akar felszedni egy kislányt… egyszer Totti-ról mesélték (ő az az olasz focista, ha valaki egy magyar rockerrel keverné valami érthetetlen okból |-D ), hogy a diszkókban úgy nőzik, hogy „Szia, Totti vagyok”, és működik. Akkor?

    Ja, és a CCorpse nálam szintén megmaradt a CBarnes hanggal… zeneileg persze elvitathatatlanul jók, és persze nem lettek bénábbak sem az elmúlt 15 évben.

  • zemial zemial szerint:

    [quote=emp:7d3e0a15]
    Na de most komolyan… [/quote:7d3e0a15]
    hát lehet ehhez bármit is hozzátenni?!?! Egyetértek, maximálisan.

    SZVSZ (is) az IMaiden legmélyebb mélypontja blézbéli volt, azt ha ki lehetne törölni hát nem lenne nagy veszteség… persze a fanatikus rajongók 3 tripla besztofot is megvesznek zsinórban (lásd manóvár / manőver esete), de hogy engem a világból ki lehet kergetni az X meg az XI lemezekkel, az fix.

    Ugyanez megy a JPriest modernizált zenéjére Mr. tripperrel. A dzságjulétör még olyan háttérzajnak elmegy (1 jó dal), de a demó lisön már büntet. Vallatós fajta. Nem mondom hogy Halford óta megint csúcs a JP, de azért sokkal jobb.

  • maniac maniac szerint:

    [quote=Linci:3e8fc8cb]

    Teljesen igazad van.
    És az IM mindig BD-nal volt jó. Mert azt szoktuk meg
    hosszú távon.
    [/quote:3e8fc8cb]

    Na tessek, mar megint en logok ki a sorbol, mert a kedvenc Iron Maiden albumaimat nem Bruce Dickinson enekelte fel, hanem Paul Di’Anno O.o
    Persze imadom Dickinson hangjat is (cool)

  • maszvidal maszvidal szerint:

    [quote=Linci:9b94f460]
    Minden zenekar az eredeti tagokkal a legjobb.
    [/quote:9b94f460]
    Hát pl. a Cannibal Corpse Jack Owen oldalán Rob Barettel vagy Pat O’Briennal sokkal jobb lett, illetve szerintem George Fischer is jobb mint Chris Barnes de ez eléggé szubjektív. Hogy valami heavy metal példát mondjak, az Iron Maidenben Bruce Dickinson egyértelműen jobb mint annó az eredeti énekes. Persze ez is szubjektív, de asszem az IM fanok többsége nem ellenkezne velem.

  • efferus efferus szerint:

    Hagyjátok már Kalapács Józsit.
    Nem volt elég nektek a az Ítélet Helyett.
    Na az gyönyörű volt Majkával karöltve

    jo jo

  • Avatar phl szerint:

    [quote=emp:6n9632c7]

    Na de most komolyan… Mondjuk nézzük Dickinsont, vagy Halfordot. Leigázzák fiatalon a világot, mindent elérnek amit el lehet, majd megromlik a kapcsolat, besokallnak, szétvállnak. Eltelik 10 év, mindenki lenyugszik, rájön, hogy amire felépítette az életét, az akár újra működhet, rendeződnek az emberi kapcsolatok és még pénzt is keres vele, nem is keveset. HALLÓÓÓÓÓ!!!!!! ezért ki veti meg őket? Mondjuk Dickinson akkor lenne hiteles, ha úgy ment volna vissza a Maidenbe, hogy nem kér részesedést? nem kap lóvét???? Ne nevettessetek. Egyébként nézzük is csak meg, hogy mikor ment vissza mindkét jómadár az anyabandába! Nem akkor amikor zenei identitásukat és motivációjukat vesztve fos albumokkal keresgették az utukat és bukottan farokbehúzva ódalogtak volna vissza a fejőstehén keblére… De nem ám! Dickinson pl. két olyan szólólemez után hagyta félbe a Dickinson bandet, hogy ihajj (Accident of Birth, The Chemical Wedding). Ismét a szakma is és a közönség is a lába előtt hevert. A Maiden meg orbitális lejtmenetben… Ugyan ez az eset a Judit Prísztel is. Nem vitatom, hogy nem csak zenei motivációk állnak a háttérben, de vannak ezek az arcok már olyan szemtelenül gazdagok, hogy ha nem tudnának együtt dolgozni, vagy kényszer lenne nekik ez a zenélés, akkor kaptunk volna egy izzadságszagú reunion lemezt, aztán pár hónap mulva újra szétestek volna… és valljuk be, hogy a Brave New World elég nagyot pirított.
    [/quote:6n9632c7]
    ultimate truth m/,

  • maniac maniac szerint:

    Jajj, a Jozsi jojjon vissza enekelni… Faszomat! A Jozsi ott van jol ahol. Felreertes ne essek, nem bantom, mert vele indult es ert el sokat ez a mai napig nivos banda. Oriasi dalokat raktak ossze egyutt. Mast akart csinalni, megkapta. De a sok nyavajgos pocsbol mar elegem van, akik mindig visszasirjak a korai felallast. Elmult baszd meg, nem lesz, ertsd mar meg!!! Orulj annak, hogy lesznek meg uj Pokolgep dalok. Ha meg nem tetszik, ne hallgasd, ne vedd meg a lemezt, toltsd le es torold is egybol, csak ne nyafogj!!!

    A banda lelke mindig is a Kukovecz Gabi volt, o az aki eletben tartja ezt a bandat, minden elismeres ot illet.

    Az meg rohej, hogy vannak olyan arcok a vilagon, akik miatt a banda hivatalos oldalanak vendegkonyvet pihenore kellett kuldeni, mert nem tudnak normalisan velemenyt fogalmazni. Menjenek a …

  • ensomhet ensomhet szerint:

    A korai Osszián szerintem bőven volt olyan jó, mint a Pokolgép, sőt.

    Az Új Vigadóért pedig kár, jó koncertek voltak ott, a hely is hangulatos volt szerintem.

  • oldboy oldboy szerint:

    [quote=thomas lord:57669n36]
    ahogy a Judas Priestben is elásták vissza ment az eredeti énekes Halford.
    [/quote:57669n36]
    Azért én a [b:57669n36]Priest[/b:57669n36], [b:57669n36]Maiden[/b:57669n36], [b:57669n36]Fear Factory[/b:57669n36] esetében nem beszélnék őszinte összeborulásról, csatabárd elásásról!

    Az ilyen patinás bandák reunionja kapcsán valahogy mindig is kilógott a ló(vé)láb! (N)

  • bjorn666 bjorn666 szerint:

    [quote=emp:8f906e83]
    jáccatok valami Ossziánt!!!!! eeeeee
    [/quote:8f906e83]

    empi, szerintem az Ossian és a Pokolgép nem egy kategória. tudod mi volt a Haunted/ATG gitáros Anders Björler első kérdése amikor felléptek Pesten Metalmania Festen? Hogy nem lesz-e véletlenül Pokolgép (gun)

  • insane insane szerint:

    Szerintem Kalapács Józsi már nem menne vissza a Pokolgépbe. Miért is tenné? Ott van neki a Kalapács. (8)