Neurosis Bécsben

Valószínű sokaknak semmi újdonságot nem fogok leírni ebben a hírben, de ki tudja: július 19-én, kedden Bécsben koncertezik a Neurosis. A post-hc/metal és a sludge stílusok nagy kaliforniai úttörője számtalan zenekarra gyakorolt hatást, nem véletlenül emlegetik annyiszor egy mondatban a Neurosis nevét a kultikus szóval, de nyugodtan nevezhetjük művészetnek is, amit művelnek. Mély és sötét rémálom, audiovizuális pusztítás. Vizuális? A lenti plakát alapját Josh Graham munkája képezi, aki a zenekar látványvilágáért felelős, beleértve több lemezborítót és a koncerten történő vetítést is.

Újabb Roadtrip To Outta Space eseményről van szó, a bulira az Arena-ban kerül sor, a beugró 25 euró lesz. A két előzenekar a belga Amenra és az olasz Ufomammut, mindkettőjük részéről letagathatatlan a főbanda erős hatása, az olaszok stoneresebb vonalon mozognak, a belgáktól pedig egy zajos és zaklatott sludge/hc performanszra lehet számítani.

A klikk után egy 1995-ben készült bónusz kép Steve Von Till-ről, a Neurosis énekes/gitárosról (igen, a közös buli ’99-ben volt):
_ELVALASZTO_