V. Szóla Rádió Underground Fesztivál

Az V. Szóla Rádió Underground Fesztivál 2005. október 22-én szombaton kerül megrendezésre új helyszínen, a debreceni Klinika Moziban. Az eddigiektől eltérően most ismertebb bandák is színesíteni fogják a programot. A Blind Myself neve már sokak számára ismerősen csenghet, de talán a lassan 20 éves debreceni Diktátor zenekart sem kell külön bemutatni, akik lemezbemutatót fognak tartani az augusztusban megjelent „Vigyázz, jön a vadász” albumuk kapcsán. Egy újabb érdekessége a fesztiválnak, hogy az ugyancsak debreceni Chrysos Calva zenekar itt ünnepli 5 éves születésnapját, így rengeteg meglepetés, sok vendég várható koncertjükön. Fellép még a ritkán koncertező kisvárdai Moon Of Soul, akik már az Evergrey előtt is játszottak és két igen erős lemezzel rendelkeznek. Végül, de nem utolsósorban még két mostanában magukról egyre többet hallató zenekar is tiszteletét teszi, ők a zúzós északias metalt játszó tatai Killing Art és a komplex, modern hatású metalt nyomó hajdúböszörményi Inner Din.

A koncertek előtt 16 órától a helyszínen filmvetítések és közönségtalálkozó lesz a fellépő zenekarokkal, valamint természetesen a stand sem maradhat el, ahol a fellépők hanganyait, pólóit és egyéb más érdekességeket is megtalálhatsz majd.

A rendezvénnyel és a bandákkal kapcsolatos friss hírek, információk, interjúk és játékok a Szóla Rádió Underground című műsorában és az underground@szolaradio.hu e-mail címen kapható.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.