Ad Astra – kész az új lemez, 3 nóta online

Az Ad Astra hírlevelében szó lesz az új lemezről, a meghallgatható friss dalokról:

„Jelentjük, néhány utószöszölést leszámítva elkészült az Ad Astra második albuma. A 10 számot rejtő, igencsak sokszínű és változatos anyag április óta vegyesen készülgetett otthoni körülmények között illetve Szegeden a Black Hole Sound stúdióban is, Vári Gábor vezénylete alatt, aki a végén még jól meg is keverte azt.
Az „Open Wide” címre hallgató anyag kiadási körüléményei még nem tisztázottak, de addig is afféle kis karácsonyi ajándékként meghallgatható 3 zsír új nóta (link: http://soundcloud.com/adastra-1/sets/three-new-songs-from-our-2nd).
Ezek közül kettő érdekessége, hogy eddig tőlünk rendhegyó módon néhány külsős zenészcimborát is hagytunk belekontárkodni a dalokba, énekfronton Tarjányi Endre (Stonedirt) és Mihály Gergő (Angertea) csillogtatják orgánumukat, míg gitáron Kemencei Balázs (Stonedirt, Wall of Sleep) villant egyet az arcunkba az egyik dal vége felé. Ezen felűl felbukan még a lemezen Pötörke Zoltán a Salvusból és Derzsi János a Megazetorból, szintúgy egy kis vokális brilliózás végett, valamint ex-gitárosunk Spala Márk is kanyarint egy libabőrözős szólót az eredtileg általa írt Finite c. dalban.
Lesz mit emésszétek a sok bejglin kívül, úgyhogy hallgassátok/terjesszétek ezerrel az új dalokat, és amint bővebb információ lesz a megjelenésről, sikítunk!
Boldog Karácsonyt és Fémben Gazdag Új Esztendőt!”

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.