Koncertek
Catharsis World Tour 2018
április 20.,
Barba Negra
Tormentor: Anno Domini XXX
április 21.,
A38 Hajó
Heathen Crusade 2018
április 23.,
Barba Negra
Grind Over Europe Tour II
április 24.,
Dürer Kert - Room 041
The Dead Daisies, The New Roses
április 27.,
Barba Negra Track
The Dead Daisies
április 28.,
Hard Rock Cafe Budapest
America's LEAST Wanted 25
április 29., 20:00,
Barba Negra Track
March of Blood and Iron 2018
május 4.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Path To Glory European Tour 2018
május 8.,
Barba Negra Track
Vienna Metal Meeting 2018
május 12.,
Arena
Vinny Appice - Mob Rules Live
május 15., 20:00,
Backstage Pub
Le Tour De La Guillotine
május 19.,
Dürer Kert - Room 041
Bullet, Screamer, Jesus Chrüsler Supercar
május 21.,
Dürer Kert - Room 041
SzegeDEATH fest. 5.
május 26.,
Gin Tonic Klub
The Lord of the Underworld Tour 2018
május 30.,
Dürer Kert
Nova Rock Festival 2018
június 14.,
Pannonia Fields
Killswitch Engage
június 16.,
Akvárium Klub
Body Count, Powerflo
június 17.,
Budapest Park
Shinedown
június 18.,
Barba Negra Track
Stone Sour
június 25.,
Barba Negra Track
Summer Totenritual Crusade 2018
június 27.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Alice In Chains
július 1., 19:00,
Budapest Park
Ten Years After - 50th Anniversary
július 1.,
A38 Hajó
Billy Idol - Live! 2018 Tour
július 2.,
Budapest Park
Exodus
július 4.,
Dürer Kert
Gothoom Open Air 2018
július 5., 10:00,
Revištské Podzámčie
Rockmaraton 2018
július 10.,
Szalki-sziget
Lich King, Seax, Ravage
július 18.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
What Happens Next Tour 2018
július 23.,
Barba Negra Track
Judas Priest
július 24.,
BudapestArena
továbbá
Partnerek
Hírek
Facebookra vele! 2007. június 26., kedd, godfucked ^^
The Flower Kings: \The Flower Kings: "The Road Back Home"


A ‘The Road Back Home’ Roine Stolt és a Flower Kings első best-of albuma. Általában az a szokásos, hogy egy zenekar, miután sikereket ért el pályáján az első pár album után kiad egy efféle gyűjteményes zenei kötetet, a svédek viszont nem kevesebb, mint kilenc stúdió albumot tudhatnak magukénak. Erre a hanganyagra a virágkirályok legkirályabbika Roine Stolt huszonhét dalt válogatott ki, amelyek újra keverve kerültek rá a „The Road Back Home”-ra.

Akik eddig még csak a svéd proggerek jó hírét hallották a de a zenéjüket viszont nem ismerik, most kaphatnak egy vegyes ízelítőt a Flower Kings komplex muzsikájából.

Olyan örök klasszikusok találhatóak a lemezen, mint a Cosmic Lover, vagy a blues beütéssel fényeskedő Paradox Hotel, a gyönyörű A King’s Prayer, vagy a Stardust We Are, és a címadó nóta a fantasztikus szaxofon szólóval – ezek a dalok magunkért beszélnek! Mindegyik nóta briliáns, jól megkomponált, hangulatos és művészi darab, köszönhetően az együttesben előforduló fantasztikus és virtuóz módon játszó muzsikusoknak.

Természetesen a The Road Back Home az újrakevert régi dalok mellett extrákat is tartalmaz, például a Genesis „The Cinema Show” című számát, a Flower Kings eddig még egy albumán sem volt jelen ez a feldolgozás.Számsorrend:


01. Cosmic Lover
02. A Kings Prayer
03. Stupid Girl
04. Cosmic Circus
05. Babylon
06. Paradox Hotel
07. World Without A Heart
08. Church Of Your Heart
09. Vox Humana
10. What If God Is Alone
11. Starlight Man
12. Grand Old World
13. The Road Back Home
14. Cinema Show

Megjelenés: 2007. június 25.
Insideout / Record Express
Facebookra vele! 2007. június 26., kedd, godfucked ^^
Symphony X: Paradise LostSymphony X: "Paradise Lost"

A Symphony X fantasztikus ‘Paradise Lost’ című új albumával és az ősszel várható Dream Theater társaságában lebonyolítandó turnéjával hurrikánként fog végigsöpörni a zenei égbolton.

Ha a Symphony X gitárosa Michael Romeo zeneírásra koncentrál, akkor átalakul egyfelől muzsikussá, másrészt metal fanatikussá, abból a célból, hogy mindkét irányból megkaphassa a kellő inspirációt.


“Mint metal fannak és hallgatónak a célom az volt, hogy olyan dolgot alkossak, amitől leesik az emberek álla. Minden dalnak olyan tökéletesnek kell lennie, amilyen tökéletes csak lehet, keménynek, agresszív gitár riffekkel bővelkedőnek, erőteljes énekkel, és sötét zenekari elrendezésűnek, így lesz teljes a produkció. Valami olyanra vágytam, ami azt mondatja a hallgatóval: Wow! Hát ez briliáns! Ez az, amit hallani akartam!.

A tíz új nóta, a maga egy órás játékidejével ennek megfelelően a progresszív muzsika és a heavy metal mezsgyéjén száguld.

Michael Romeot mindenki úgy tartja nyilván, mint az öt kiváló muzsikusból álló zenekar eszmei vezetőjét. Az sem elhanyagolható tény, hogy az együttes évek óta változatlan felállásban játszik. Russel Allen karizmatikus énekes és a jelen zenei színterének legjobb torkai közé számít. Arjen Lucessen (Ayreon) volt az, akivel a Star One keretében is együtt dolgozott Romeo. És persze Jorn Lande-al (ex- Masterplan) közösen is értek el szép sikereket. Michael Pinella billentyűs pedig virtuóz muzsikus, akinek lélegzetelállító szólói feledhetetlenné teszik a Syphony X muzsikáját. A ritmusszekciót Jason Rullo dobos, és Mike Lepond bőgős testesíti meg, mindketten tettek már bizonyítást szakmai tudásukról és tehetségükről.

Ez a felállás rögzítette a Symphony X új albumát. A lemez tipikusan Symphony X – tele van meglepetéssel, kísérletezéssel, és a legagresszívebb az összes eddigi hanganyagok közül. Az eddigi CDk során már megszoktunk egyfajta zenei világot a zenekartól, ezzel együtt lesznek furcsaságok, például a Serpent’s Kiss című nótában – itt a dinamikus verzék és a szokatlan stílusú középrész ilyen formabontó. De hasonló a The Sacrifice című darab is – a gitárrészek és az énekhang miatt. Akárhogy is áll a dolog, a zene akkor is King’s X, méghozzá ezer százalékon!

Témaválasztás tekintetében a Paradise Lost szakít a hagyományokkal, ugyanis nem egybefüggő történetet dolgoz fel a szó szoros értelmében. Ezúttal John Milton egy novelláját ültetik át zenébe Symphony X-ék

“A kemény munka után nagyszerű dolog leülni és úgy hallgatni meg az albumot, mint egy teljes egész , lélegző művet. Ilyenkor az ember ezt gondolja róla: Yeah, ez egy fuckin’ szörnyeteg” nyilatkozik Michael.

Túl sok időt nem fog a zenekar ücsörgéssel tölteni, hiszen ősszel turnéra indulnak a Dream Theater társaságában, a hallgatóságnak lesz így lehetősége, hogy élőben is magába szívja ezt a muzsikát!

Számsorrend:

01. Oculus ex Inferni
02. Set the World on Fire (The Lie of Lies)
03. Domination
04. The Serpent’s Kiss
05. Paradise Lost
06. Eve of Seduction
07. The Walls of Babylon
08. Seven
09. The Sacrifice
10. Revelation Divus Pennae ex Tragoedia)

Megjelenés:2007. június 22.
Insideout / Record Express
Facebookra vele! 2007. június 26., kedd, Skinner's Cage ^^
Agregator hírek


Szomorú hír - Tibcsy jelezte, hogy szándékában áll elhagyni a zenekart. A nyári fesztiválokon még velünk tart, de az őszi koncertek már valószínűleg nélküle fognak lezajlani. Négy évet húzott le nálunk, kitartott hullámhegyes-völgyes utunkon, négy nagyon jó év volt, ami talán leginkább a Szürkület album által lett kőbe vésve.

 Az okok rendkívül sokrétűek és szerteágazóak - szakmai, civil élet-beli dolgok - döntését bár sajnáljuk, mindannyian tudomásul vesszük és elfogadjuk. Távolabbi tervei szerint lehetséges, hogy visszatér régi bandájába, az Ideas-ba, vagy leteszi a lantot, de mi azért bízunk benne, hogy az előbbi válik valóra, mert zenéje és személye nagyon hiányozna a hazai zenei palettáról!

Ezúton is köszönjük neki ezt a négy évet és sok sikert kívánunk számára a továbbiakhoz!


Vasárnap próba előtt összeültünk a többiekkel, hogy a szóba került lehetséges gitárosok közül kivel szeretnénk folytatni a jövőben a helyi rockzene hagyományőrzését. Se-szeri-se-száma a tényezőknek, amit figyelembe kellett vennünk, de a lényeg, hogy végül is Loderer Lászlót kértük meg, hogy ha ideje, kedve engedi, akkor erősítsen minket a XXI. század hátralevő részében :) Lackóról annyit kell tudni, hogy 1997 óta ismerjük, még a tatai Sable zenekar gitárosaként "robbant be" a közéletbe, legutóbb a Killing Art énekese volt és hát néhány Agregator koncerten is jelen volt, lévén közreműködött a Szürkület album 'Krómszín ég alatt' című nótájában.

Lényeg-a-lényeg, ő el is fogadta a felkérést, így aztán nagyjából kerek a történet. Köszönjük Neki a bizalmat, Tibcsynek pedig azt, hogy minden segítséget megad, hogy zökkenőmentes legyen az átmenet a gitárosi fronton! :) Lackó szeptembertől kerül majd bevetésre, fogadjátok majd szeretettel! Tibcsy búcsúztatója pedig a Harag Napján lesz, oda is mindenkit várunk, hogy méltó módon, közösen köszönhessük meg Neki ezt az elmúlt négy évet!Facebookra vele! 2007. június 26., kedd, ensomhet ^^
Cradle of Filth - videoklipAz angol banda gitárosa, Paul Allender készített videot a "Tonight in Flames" című dalukhoz, mely megtekinthető a banda kiadójának honlapján ITT.
Malevolentia - Ex Oblivion (2011)
Kritika, emp @ 2011. augusztus 14., vasárnap, 16:22
Facebookra vele! 2007. június 25., hétfő, 9000Sanyi ^^
Warrel Dane - szólóbanA Nevermore énekes Warrel Dane augusztus elején vonul stúdióba, hogy rögzítse első szólólemezét. A megjelenés 2008 elejére van tervezve.
A dalokat Dane az ex-Soilwork gitárossal, a jelenleg producerkedő Peter Wichers-sel valamint az ex-HIMSA gitáros Matt Wicklund-dal írta.
Egy korábbi interjúban az énekes így nyilatkozott a várható lemezről: "Természetesen metal lesz! Egyfajta metal-befolyású hard rock véleményem szerint. Ez egy esély számomra önmagam felfedezéséhez... egyfajta "kilépés a skatulyából" számomra és Peter (Wichers) számára is."

Dane korábban arról is nyilatkozott, hogy szólólemezén a doboknál korábbi Sanctuary-s kollégája Dave Budbill (Zerocreep) fog szerepelni.
Facebookra vele! 2007. június 25., hétfő, 9000Sanyi ^^
Stereochrist - hírlevél„Íme pár jó hír az ólból, és tájáról:
Játszunk a Szigeten! Nem lenne ez olyan nagy hír igaz, de hát a hozzánk
hasonló zenekaroknak évről évre meg kell küzdeni a fesztiválokért, és
az utolsó pillanatig semmi sem biztos. Úgy látszik, van valamiféle két éves
ciklus, és most épp a szűkösebb esztendő köszöntött be, amiben a
manna a Szigetes buli, 12-én, a Satyricon napján, többek közt Sunday Fury
társaságában!
Ehhez a fellépéshez is kapcsolódik még egy hír, mégpedig Dávid
vendégszereplése a Júliusban megjelenő, Gospel of Judas című
Tesstimony albumon. Két dalról van szó, ezeket július 14-én a Kultiplexben,
a lemezbemutatón hallhatjátok először, és természetesen a Szigeten is,
mivel, épp úgy esett, hogy utánunk játszanak, ollé!
A honlapunk ( www.stereochrist.com ) is frissült, képekkel a Doom Shall
Rise-os kirándulásunkról (egy szép adagot a koncertek menüpont alatt is
találtok), és a Flag of Doom buliról, amiről ráadásul két klip is
felkerült a média szekcióba, illetve a youtube-on is megnézhetitek.
És hogy ne lankadjatok: tervezünk némi lemezmegjelenést is, erről majd
később!

Dobos barátaink, pedig most figyeljetek: Gazsi eladja Magnum cuccát,
kezdőknek tökéletes, ráadásul emberi áron. Akit érdekel a
cudipurci@freemail.hu címre írjon.
Gazsinak van egy másik zenekara is! Nézzétek meg itt:
www.myspace.com/vostokroom

A következő koncertünk pedig Július 7. Székelyföld, Rockmaraton, addig
nem iszunk!„


Köszönjük
Szép nyarat
Stereochrist
The Devil's trade - Those Miles We Walked Alone (2014)
Kritika, 9000Sanyi @ 2014. október 31., péntek, 12:04
Asphalt Horsemen - Asphalt Horsemen (2014)
Kritika, 9000Sanyi @ 2014. május 29., csütörtök, 12:22
Magma Rise - The man in the maze (2013)
Kritika, 9000Sanyi @ 2013. június 8., szombat, 23:16
Stereochrist - III (2010)
Kritika, 9000Sanyi @ 2010. augusztus 1., vasárnap, 20:00
Magma Rise - Lazy Stream Of Steel (2010)
Kritika, 9000Sanyi @ 2010. május 20., csütörtök, 23:14
 
Hírek
Facebookra vele! 2007. június 25., hétfő, 9000Sanyi ^^
Disillusion - teljes a felállásA német Disillusion megtalálta a hiányzó posztokra a zenészeket.

A dobokat ezentúl az az Alex "Sasch" Tscholakov kezeli, akivel korábban már zenéltek együtt.
A besszeusgitárt pedig Alla Fedynitch akasztotta a nyakába. Korábban sessionzenészként számtalan bandának segédkezett.

A csapat a nyári fesztiválok után nekilát a következő album munkálatainak az új tagokkal.

A következő helyszíneken találkozhattok a bandával:

14/07/2007 - I - Venice - Frozen Rock Open Air
18/07/2007 - SLO - Tolmin - MetalCamp Festival
20/07/2007 - D - Konstanz - Contrast
21/07/2007 - D - Marburg - Ragnarock Open Air
22/07/2007 - D - Gauting - Kultuspektakel
07/08/2007 - D - Wacken - Wacken Open Air
11/08/2007 - D - Höchstenbach - Fun and Crust Open Air
17/08/2007 - D - Dinkelsbühl - Summer Breeze Open Air
24/08/2007 - D - Nucknitz bei Bautzen - Nukstock Open Air
25/08/2007 - D - Dresden - Boom Festival
01/09/2007 - D - Losheim bei Saarbrücken - Rock Area Festival
20/10/2007 - CH - Kirchberg - Burgdorfer Rocknight

A csapattal készült interjúnkat ide kattintva olvashatjátok.

Disillusion - interjú
Interjú, 9000Sanyi @ 2007. április 6., péntek
Facebookra vele! 2007. június 25., hétfő, 9000Sanyi ^^
Dream Theater - köszönet a zenekartólMint azt pár napja már hírül adtuk a Dream Theater Systemstic Chaos albuma, közvetlenül a piacra kerülés hetében az első helyen debütált a Mahasz Top 40-es eladási listáján!

A siker értékét növelte, hogy az album, Magyarországon szerezte meg leghamarabb az első helyet a világon…
Emellett még a Pecsa-béli koncertjük is teltház előtt zajlott…

Mit is mondhatna erre a banda???

Megtekinthetitek: itt
Dream Theater - The Astonishing (2016)
Kritika, oldboy @ 2016. február 20., szombat, 10:20
Rock By The River - Budapest - Barba Negra Track, 2015.07.07.
Koncertbeszámoló, 9000Sanyi @ 2015. július 15., szerda, 10:18
An Evening with Dream Theater - 2014. július 26. Budapest Park
Koncertbeszámoló, 9000Sanyi @ 2014. augusztus 9., szombat, 21:15
Dream Theater - Dream Theater (2013)
Kritika, oldboy @ 2013. szeptember 28., szombat, 10:36
Dream Theater - A Dramatic Turn of Events (2011)
Kritika, oldboy @ 2011. szeptember 16., péntek, 15:07
Facebookra vele! 2007. június 25., hétfő, godfucked ^^
Egy éves a Brockoli2007. Június 29 – én pénteken és 30. – án szombaton Sopronban megrendezésre kerül az 1 éves Brockoliest, amely a Hangár Music Garden nevű helyiségben lesz megtartva. Olyan zenekarokkal találkozhattok, mint a crust / jazz KÖTELEZŐ KÖZHELYEK, a punkrock NIKSON, AKTUÁLIS.
Facebookra vele! 2007. június 25., hétfő, godfucked ^^
Koncertajánló: Black Sabbath és DioBlack Sabbath: The Dio Years - Magyarországon a Heaven and Hell!

Július 4-én Budapesten lép fel Tony Iommi, Geezer Butler, Vinny Appice és az a Ronnie James Dio. A Black Sabbath rajongói e négy név kapcsán rögtön tudják, mire készülhetünk a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán, hiszen e négy zenész a Black Sabbath egyik legsikeresebb, Heaven and Hell néven ismertté vált korszakát jelenti - ezeket az éveket ezt idézik majd meg Budapesten.

Ronnie James Dio 1979-ben váltotta Ozzy Osbourne-t a Black Sabbath énekesi posztján, és a közreműködésével megjelent Heaven and Hell albumnak köszönhetően új életre kelt az addigra már igencsak rogyadozó zenekar, mely a műfaj úttörőjének számít. Dio rocktörténelmi érdemeit mi sem érzékelteti jobban, mint hogy a turnék során ő volt az, aki először használta a kézmozdulatot, mely mára a fémzenét kedvelők millióinak körében természetes: az "ördögvillát".


A közös munka rövidsége ellenére - Dio és Appice a Mob Rules album és egy koncertlemez után, '82-ben távozott a Sabbath-ból - a Heaven and Hell albummal és Dio karakteres hangjával fémjelzett évek az együttes egyik legsikeresebb korszakát jelentették. Éppen ennek köszönhető, hogy annyi év után a négy zenész 1992-ben ismét összeállt egy rövid időre, és elkészítette a Dehumanizer című albumot. Most, 15 évvel az első találkozás után ismét együtt zenélnek, s ebben az sem akadályozta meg őket, hogy az Ozzy-féle eredeti Black Sabbath 1998 óta szintén újra működik: Dio, Appice, valamint Butler és Iommi (akik az Ozzy-féle formációban is zenélnek) Heaven and Hell néven adott ki új lemezt, melynek Black Sabbath: The Dio Years lett a címe. A korong a régi slágerek mellett három új számot is tartalmaz, köztük a The Devil Cried című nótát.

Az új lemez és a hozzá kapcsolódó turné a régi idők sikereit idézi, hiszen Ozzy-val ellentétben Dio még mindig ereje teljében van, így a tavaszi kanadai és USA-béli koncertek hatalmas tömegek előtt, pokolian jó hangulatban zajllottak. A Heaven and Hell nyáron Európába is beköszön, s Közép-Európa sem marad ki a jóból: Ausztria, Lengyelország vagy éppen Csehország mellett Budapesten is fellép majd a csapat, méghozzá július 4-én, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán. A koncertre jegyek már kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

Heaven and Hell - Black Sabbath: The Dio Years

2007. július 4., szerda 19.00 óra
Budapest, Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpad
Belépő: 8900 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:

www.livesound.hu
www.heavenandhelllive.com
www.ticketportal.hu
Facebookra vele! 2007. június 24., vasárnap, kispatak ^^
Hard a Zöld Pardonban és ez 100%

Hard a Zöld Pardonban és ez 100% - Július 3. kedd

Május 7-én robbant a Hard új albuma „100% HARD” címmel. A kétoldalas CD album „A” oldalán hallható 11 új tétel és 2 ajándék dal angolul az „Égi Jel” lemezről. A „100% HARD” melléklete is különleges. A január 20-án rendezett Hard találkozón rögzített dalokból összeválogatott DVD a dual disc „B” oldala. Az angolra fordításban a Wendigo és After Crying énekes Bátky-Valentin Zoltán segítette a bandát. Bézé a vokálokban is tetemes részt vállalt, ezzel is magasabbra emelve az amúgy sem gyenge színvonalat. A dalok szövegeinek megírásában Barbaró Attila közreműködött.

2007. július 3. kedd „100% HARD” lemezbemutató koncert a Zöld Pardon-ban. Az albumon szereplő „Igaz lesz még” c. dalt barátok segítségével rögzítette a zenekar. A Koppány(Rómeó Vérzik), Szasza(Sex Action, Zorall), Szekeres Andris(Junkies), Kun Anita(Ideas), Stefán Kornélia(6Test), Sipos Péter(Irigy Hónaljmirigy), Halász Ferenc(Depresszió), Bátky-Valentin Zoltán(Wendigo) és Kalapács József(Hard, Kalapács) által énekelt dal az összetartozásról, a közös sorsról és a hagyományok, az ősök tiszteletéről szól. Ez a dal teljes pompájában lesz hallható élőben a Zöld Pardonban a vendégekkel együtt. Akire még számítani lehet a Nagy Bulin, az nem más, mint Závodi János. Lehet találgatni, mi is várható ettől a vendégtől? :-) A Béres Feri, Csillik Zsolt, Donászy Tibi, Kalapács Józsi, Mirkovics Gábor felállású Hard már elkezdte éves országjárását. A tervek szerint idén az ország minden szegletébe és Felvidékre, valamint a Vajdaságba is eljutnak, továbbá részt vesznek minden jelentősebb fesztiválon. További hírek és koncert információk a www.hardzenekar.com oldalain találhatók.

1. ... 297. 298. 299. 300. 301. 302. 303. 304. ... 2247.
Cikkek
review
2018. április 19., 23:11, Werewolfrulez ^^
Még semmi sem egyértelmű: őszinteség, szenvedély, és útkeresés a feltörekvő dévaványai banda debütlemezén.
Nothing Exact - Fekete fellegek (2018)
interview
2018. április 17., 17:12, Nagaarum ^^
"Hát, a Telet elég sokáig írtam, 17 évesen kezdtem megírni, és 18 voltam amikor kiadtuk, már bandaként."Miki kifaggatása a Tomuszból
review
2018. április 16., 14:44, boymester ^^
Ködben bujkáló dühös kalózok helyett újabb bőrlehúzás. Lord Vigo - Six Must Die (2018)
review
2018. április 14., 02:49, Werewolfrulez ^^
Goblinkodom, tehát vagyok!
Nekrogoblikon - Welcome to Bonkers (2018)
review
2018. április 7., 18:26, Armand ^^
Hétköznapok kincsein felülálló lelki, spirituális tudás.Moon Of Soul - Világteremtő (EP) (2017)
review
2018. április 2., 20:53, McFrost1977 ^^
 A kitaposott ösvénynek már látszódik a vége.Befouled - Refuse to Rot (2018)
review
2018. március 31., 20:46, Weide ^^
Rossz időben fogant lemez, mely eltörpül a nagyok árnyékábanPsychobolia - Chiaroscuro (2017)
review
2018. március 29., 20:07, Werewolfrulez ^^
Az olasz konyha tipikus példája: sajátos ízű progresszív death, ami azért sokaknak megüli majd a gyomrát.
Will 'o' Wisp - Mot (2018)
review
2018. március 27., 16:43, boymester ^^
Mit csinál a kecske, ha elfogy a vajas kenyere?

Mekken még egyet...
Kurgaall - Satanizacion (2018)
review
2018. március 19., 08:42, boymester ^^
 Amikor a legenda pletykává silányul, de azért kíváncsiak vagyunk rá. Deep River Acolytes - The Hour of Trial (2018)
review
2018. március 18., 14:05, boymester ^^
Kitartásból jeles, ötletességből már kevésbé.Burning Saviours - Death (2018)
review
2018. március 18., 14:01, boymester ^^
Rich Walker a próbáról kiment rágyújtani, majd 20 év múlva visszament...Solstice - White Horse Hill (2018)
review
2018. március 18., 08:36, boymester ^^
Megkerülhetetlen, magukkal ragadó közhelyekÂqen - Méditation Astrale (2018)
review
2018. március 17., 15:48, Werewolfrulez ^^
Ezoterikus malackodás jóféle black/death csigametállal.
Slugdge - Esoteric Malacology (2018)
review
2018. március 17., 09:16, boymester ^^
A rakéták már begyúltak, nincs visszaút! Judas Priest - Firepower (2018)
review
2018. március 15., 14:11, boymester ^^
Végre nem őrzik tovább a kapukat és szabadon áramolhat a zene!Gatekeeper - East Of Sun (2018)
gig
2018. március 15., 12:46, Mindenholottlevo ^^
Végre hozzánk is eljutott a kultikus death metal horda!
A törött reményt megragasztották
review
2018. március 13., 22:02, boymester ^^
Csontvázak és fura zajok tánca a ködbenBlood Red Fog - Thanatotic Supremacy (2018)
review
2018. március 12., 20:43, boymester ^^
Hosszadalmas, odaadó munka erjedő, rothadó gyümölcse...Verheerer - Maltrér (2018)
review
2018. március 7., 13:13, 9000Sanyi ^^
 Életjel 25 év szünet utánXenon - Akkor és most (2017)
gig
2018. március 7., 02:29, Mindenholottlevo ^^
A grindcore úttörői ismét megmutatták, hogy ötvenhez közeledve is még mindig ég bennük a tűz.
Grindban az igazság
review
2018. március 3., 10:39, oldboy ^^
Slágergyáros Álszakállok. AllSuckAll - Isten gyártó gép (2018)
review
2018. március 2., 14:42, boymester ^^
Egy édes, csokoládéval borított tojásban bármi lapulhat, de a koporsóban mindig ugyan az van...Abysmal Grief - Blasphema Secta (2018)
review
2018. február 24., 15:41, McFrost1977 ^^
Okcitán történelem egy kis szelete.Aorlhac - L'esprit des vents (2018)
review
2018. február 24., 09:19, boymester ^^
 “Istenem, tele van csillagokkal!“Dr. Sludgelove - My Space Odyssey (2017)
interview
2018. február 19., 14:01, 9000Sanyi ^^
“Mindenki egész nap az okos elektronikus szarságaival van elfoglalva, akkor már inkább sugározzunk nekik szépet és jót.”Lemurian Folk Songs interjú
review
2018. február 9., 20:10, boymester ^^
Méltó búcsúra talán
már remény sincs,
de ettől még ott lapul a
lezárt koporsóban 
az eltemetett kincs!
Solitude Aeturnus - Through The Darkest Hour (1994)
1. ... 175. 176. 177. 178.
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.72 seconds to render