Koncertek
METAL XMASS 2.
december 23., 19:00,
Hemo Klub
december 29.,
Dürer Kert
Christmass Blackmass VIII.
december 29.,
Ti Ti Tá
Gloryhammer, Civil War, Noctis
január 8.,
Barba Negra
The Rise of Chaos World Tour 2018
január 21.,
Barba Negra
Cryptoriana World Tour
január 21.,
A38 Hajó
European Pilgrimage Tour Part III.
január 22.,
A38 Hajó
Gods Of Violence Tour
január 26., 18:00,
Barba Negra
British Punk Invasion
február 2., 17:00,
Barba Negra
Downfall of Gaia, Hamferđ
február 9.,
Kvlt
Fight the Plague 2018
február 18.,
Dürer Kert
When All Goes South Tour
február 21.,
Dürer Kert - Kisterem
Winter Assault Tour 2018
február 22., 20:00,
Collosseum Club
Machine Messiah Tour 2018
február 25., 18:00,
Barba Negra
február 26.,
A38 Hajó
Mutilated And Assimilated Tour 2018
március 6., 20:00,
Dürer Kert
Rhapsody 20th Anniversary Farewell Tour
március 8.,
Barba Negra
Elate / Elevate European Tour 2018
március 12.,
A38 Hajó
március 14.,
Supersonic - Blue Hell & Kvlt
Satyricon
március 20., 20:00,
Dürer Kert
Insomnium - Winter's Gate European Tour Part 2
március 20.,
Dürer Kert - Room 041
Cannabis Corpse, Gutted, Kill With Hate
március 21.,
Dürer Kert - Room 041
Metallica - WorldWired Tour
április 5.,
BudapestArena
Omni World Tour 2018
április 10., 18:00,
Barba Negra
április 17.,
A38 Hajó - Kilátótér
Catharsis World Tour 2018
április 20.,
Barba Negra
Heathen Crusade 2018
április 23.,
Barba Negra
Vienna Metal Meeting 2018
május 12.,
Arena
Nova Rock Festival 2018
június 14.,
Pannonia Fields
Body Count, Powerflo
június 17.,
Budapest Park
Bullet For My Valentine, Asking Alexandria
június 18.,
Budapest Park
továbbá
Partnerek
Hírek
Facebookra vele! 2006. június 24., szombat, ensomhet ^^
Buried Beneath
A melodic death-t játszó angol BURIED BENEATH elkészítette "Colossus" címre hallgató kislemezét, mely dalai meghallgathatóak a banda myspace.com -os oldalán.

A zenekart 2003-ban alapította az ex-HER DEADLY RIVAL gitáros Jordan és Joel Blake, valamint az énekes Simon Cleary. Biográfiájukban legfőbb hatásukként az ARCH ENEMY, CANNIBAL CORPSE, THE HAUNTED és SLAYER zenekarokat említik meg.

További infót találhattok róluk a www.buriedbeneath.com weboldalon.
Facebookra vele! 2006. június 24., szombat, ensomhet ^^
Through the Eyes of the Dead
Ma éjszaka kerül bemutatásra a metalcore/melodic death vonalon mozgó dél-kaliforniai THROUGH THE EYES OF THE DEAD zenekar "Two Inches From A Main Artery" című dalára készült video az  MTV2 "Headbanger's Ball" műsorában. A dal a banda "Bloodlust" című bemutatkozó albumáról származik. A videó Jonathan Covert (MORTIIS, NINE INCH NAILS) irányítása mellett készült árpilisban Los Angeles egyik külvárosában. A klipp megtekinthető ITT.

További infó a bandáról:
http://www.throughtheeyesofthedead.com/
http://www.myspace.com/tteotd
Facebookra vele! 2006. június 24., szombat, ensomhet ^^
Terrorizer
Az újjalakult grindcore-veterán TERRORIZER "Darker Days Ahead" címre hallgató második albuma augusztus 22-én jelenik meg a Century Media Records gondozásában.

Az új albumon 11 dal lesz hallható, köztük a "Dead Shall Rise" című daluk újrafelvett formában "Dead Shall Rise V.06" néven.  A felvételek Juan "Punchy" Gonzalez D.O.W. (Diet of Worms) stúdiójában készültek, az eredmény pedig egy régies hangulatú, vészjósló, durva lemez lett Jesse Pintado és Tony Norman (MORBID ANGEL, ex-MONSTROSITY) gitárosok egyből felismerhető, csak rájuk jellemző gitárhangzásával és Pete Sandoval (MORBID ANGEL) blastbeat-jeivel. A brutál énekért Anthony Rezhawk (RESISTANT CULTURE) felelős.
Brutal Truth - Evolution Through Revolution (2009)
Kritika, haragSICK @ 2009. április 12., vasárnap, 18:30
Facebookra vele! 2006. június 24., szombat, ensomhet ^^
PhaidonA hajdúszoboszlói grunge-etno-metal zenekar egy új és egy 2005-ös dala hallgatható meg a banda myspace.com-os oldalán.
További
Facebookra vele! 2006. június 23., péntek, ensomhet ^^
Tears For Fears
A ’80-as évek egyik legmeghatározóbb zenekara, a Tears for Fears tíz év után állt újra össze: a Roland Orzabal és Curt Smith kettőse múlt évben jelentette meg a hosszas szünet után az ’Everybody Loves A Happy Ending’ című nagylemezét. Az új stúdióanyag megjelenését követően turnéra indultak, mely során 2005. június 18-án a párizsi Parc des Princes-ben egy egyedülálló koncerttel lepték meg rajongóikat, ahol közel 35 ezer ember idézhette fel a csapat legnagyobb slágereit. Ennek a koncertnek az anyagát tartalmazza a ’Secret World’ nevű vadonatúj korong, mely a Tears for Fears történetének legelső koncertkiadványa, amihez bónuszként egy DVD is kapcsolódik.

A ’Secret World’ albumon megtalálható a banda valamennyi nagy slágere, a ’Shout’, ’Sowing The Seeds Of Love’, ’Everybody Wants To Rule The World’ , a ’Mad World’ vagy a legutóbbi sikerük, az ’Everybody Loves A Happy Ending’, valamint két eddig még meg jelentetett dal és a legújabb maxira is kimásolt szerzeményük, a címadó ’Secret World’ rádiós verziója is szerepel a koncertlemezen.

Tracklista:

CD
01. Secret World (live)
02. Call Me Mellow (live)
03. Sowing The seeds of love (live)
04. Pale shelter (live)
05. Closest thing to heaven (live)
06. Mad World (live)
07. Everybody wants to rule the world (live)
08. Head over heels (live)
09. Shout (live)
10. Secret World (Radio edit)
11. Floating Down The River
12. What are we fighting for

DVD

1. Secret World (live)
2. Call Me Mellow (live)
3. Sowing The seeds of love (live)
4. Pale shelter (live)
5. Closest thing to heaven (live)
6. Mad World (live)
7. Everybody wants to rule the world (live)
8. Head over heels (live)
9. Shout (live)
Facebookra vele! 2006. június 23., péntek, ensomhet ^^
IV. Alhana tábor
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Alhana tábor, melynek idén a Mátrafüred - Sástó, Mátra kemping szolgál helyszínül. A tábor idén is három napos lesz (július 7-9). Az első nap, pénteken, kora délután elkezdődik a buli, és a vasárnap éjjeléig abba sem marad. Ezután mindenki aludhat még egy utolsót, és hétfőn kb. 12-ig kell elhagynunk a helyszínt.

A három nap alatt a tervek szerint 32 zenekar koncertjét láthatjátok:
1. nap: Flúg, Trip-10, Decadence, Damned Spirits' Dance, Sacra Arcana, Ámok, Cross Borns, Dying Wish, Demonlord, Sick Stars
2. nap: Paradise Café, Földrengés, Carnia, Inscape, Karc, Overdream, Obstruction, Without Face, Alhana, Pokolgép, Solar Eclypse
3. nap: Double Magic Tom, VT-6, Mithril, Stonedirt, Philadelphia, Sunday Inc., Tűzmadár, Ivory Night (D), Iron Maidnem, Fahrenheit, Alhana (akusztikus koncert)

A koncerteken kívül a táborban:
- Vetélkedők délelőttönként (részletek a helyszínen)
- Bogrács verseny (további infó itt található)
- Paintball
- Véradás

Jegyárak:
Három napos jegy: elővételben (2006. június 1. és július 6. között): 6.000 Ft
Három napos jegy: a helyszínen: 6.500 Ft
Napijegy (bármelyik napra, akár elővételben, akár helyszínen): 2.500 Ft

Minden egyéb infó megtalálható a tábor honlapján:
http://tabor.alhana.hu/
 
Hírek
Facebookra vele! 2006. június 23., péntek, ensomhet ^^
Rockinform színpad a Szigeten
A HammerWorld és a Zúzda színpad mellett a Rockinform színpad is várja a rock/metal zene rajongóit. Ezen a helyszínen a koránkelő és hőtűrő emberek 12 órától 16 óráig kapják majd az arcukba a muzsikát, naponta 4 zenekartól. Néhány név közülük, a teljesség igénye nélkül: Agergator, Astrodust, Blood Rainbow, Black Leaves, Alhana, Morass, Remorse, Messenger, Ozirisz, Autumn Twilight, Without Face stb.

A színpad fellépőinek teljes listája megtaláható a diaksziget.com -on
Facebookra vele! 2006. június 23., péntek, ensomhet ^^
Graspop Metal Meeting livestreamNézzétek élőben a belga Graspop Metal Meetinget, ITT. Fellépőkről infó a fesztivál honlapján.
Facebookra vele! 2006. június 23., péntek, ensomhet ^^
Blind Myself
Üdv!

Elkezdtük negyedik lemezünk felvételeit a Bakery Stúdióban, Bodnár Péter (basszusgitár) segítségével. A dobsávok és a bőgő már fent vannak, július folyamán a gitár és az ének is elkészül majd. A megjelenés augusztus helyett októberre várható. Azért kellett elhalasztanunk a kiadást, mert rendkívül sűrű nyarunk lesz. Azonban így több időnk lesz a keverésre, borító valamint klipmunkálatokra. A CD előreláthatólag kétféle változatban fog megjelenni, egy sima CD-s (felhasználóbarát, nyomott áron 1500Ft-ért), valamint egy CD+DVD, digipack formában, amely szintén nem lesz drága.

A nyarat Bécsben indítjuk, ahol az osztrákok "Sziget Festiválján", a Donauninsel-en játszunk majd a Planet Music színpadon este 8 tájban. Ez a fesztivál amúgy teljesen ingyenes, a hétvégén több mint egymillió ember fordul meg a programhelyszíneken. Aztán két nappal később a Soulfly előtt lépünk fel az Insane-el, a németországi Lindauban. Hazaérkezésünk után a WAN2 Feszt. nagyszínpadán az Agnostic Front és az Apocalyptica előtt zúzunk majd. Aztán vissza a valóságba, a VOLT-on az Edda előtt bizonyíthatunk majd. Tavaly is velük játszottunk, és mondhatom a közönségük fantasztikusan nyitott volt az új, modern dolgokra. Se.
Aztán hosszú-hosszú évek után újra játszunk Pécsen a Rockmaratonon, amit már nagyon várunk. Ugyanazon a héten, a Hegyalján, a nagyszínpad programjának befejezése után, egy új programhelyszínen a DeWalt színpadon nyomunk egy jót (vagy rosszat).
Augusztus elején két bulink is van, a vajdasági Hellwood Fesztiválon, valamint a kazincbarcikai Kasza Fesztiválon. Aztán már jön is a Sziget, a jól bevált HammerWorld színpadon a Death By Stereo és a Sick Of It All előtt lépünk majd fel. Ezután lesz még egy nagyon különleges bulink a nyár végén, de erről majd később.
A nyári szezonban már fogunk játszani pár számot az új lemezről.

Más. A 10. évfolyamosok Országos Kompetenciamérési ( www.kompetenciameres.hu) tesztjébe véletlenül bekerült a Blind Myself is. A szövegértés szekcióban egy régebben megjelent, újságból kivágott lemezajánlókat (a mi részünkről a Product Of Our Imagination) kellett elolvasniuk és velük kapcsolatban különböző kérdésekre válaszolniuk.

Itt vannak a kérdések (a Blind Myself-re vonatkozóak):

9. Feladat: Rockalbumajánlók

Melyik az a zenekar/énekes, amelyik több stílust ötvöz dalaiban:
A. Demjén Ferenc
B. Bon Jovi
C. Dream Theater
D. Blind Myself

12. Feladat: Rockalbumajánlók

Mi a közös a Cyborn, a Dimmu Borgir és a Blind Myself zenéjében?
A. Az előadók angolul énekelnek
B. Hagyományos zenei motívumokat is felhasználnak
C. Előszeretettel készítenek elektronikus zenét
D. A metalos, kemény hangzás jellemzi a zenéjüket

13. Feladat: Rockalbumajánlók

Kik a legismeretlenebben a könnyűzenei pályán?
A. Bali és a Rockangels, Cyborn
B. Dimmu Borgir, Busted
C. Dream Thater, Blink 182
D. Blind Myself, Cyborn

A kérdőívet ezen a mailcímen tudjátok megnézni:
http://www.om.hu/letolt/okev/doc/orszmer2006/10_evf_tesztfuzet.pdf

Hát így váltunk a kúltúra részévéJ

Minden jót
Blind


06/25 Vienna (A), Donauinselfest
06/27 Lindau (D), Club Vaudeville w/Soulfly
06/30 Mezotur (H), WAN2 Festival
07/06 Sopron (H), VOLT Festival
07/12 Pecs (H), Rockmaraton Festival
07/15 Tokaj-Hegyalja (H), Hegyalja Fest DeWalt Stage
08/03 Palic (SCG), Hellwood Festival
08/04 Kazincbarcika (H), Kasza Festival Rock/Metal Stage
08/10 Budapest (H), Sziget Festival w/Death By Stereo, Sick Of It All
Facebookra vele! 2006. június 22., csütörtök, ensomhet ^^
Ensiferum a SzigetenHa hihetünk a banda honlapjának, akkor augusztus 15-én fellép a Sziget Fesztiválon az Ensiferum (valószínűleg a Morbid Angel előtti időpontban).
Facebookra vele! 2006. június 20., kedd, kispatak ^^
Sounday INC.

Szia!

 

KÖVETKEZŐ KONCERTÜNK JÚNIUS 23-ÁN, 21 ÓRAI KEZDÉSSEL LESZ A SLASH CLUBBAN (www.slashclub.hu)!

Múltkor nagyon sikeres bulit nyomtunk ezen a helyen, így ezt a koncertet is emlékezetessé szeretnénk tenni. Elhangzik két vadiúj számunk, nomeg fellép a kiváló Alhana együttes is (a zenekar sorrendet még nem döntöttük el, de ha 9re ott vagy, biztosan nem maradsz le semmiről). A beugró 500 Ft, amit teljes egészében lefogyaszthatsz. A koncertről élő hangfelvétel készül és a buli után kiosztunk néhány ingyen jegyet a július 1-i Margit-szigeti szabadtéri koncertünkre.

EZ AZ A KLUBBULI A NYÁRON, AMIT NEM HAGYHATSZ KI!

 

 

Az elmúlt hónapokban többször is találkozhattál velünk interjúkban különböző tv-k, rádiók rock műsoraiban, illetve ha szoktad nézni a Megawattot, akkor szinte minden héten láthattad a klipünket. Ezúton is köszönjük, hogy segítettél, vagy legalábbis valamilyen módon a zenekar mellett álltál és a nevedben is sok sikert kívánunk magunknak a jövőre vonatkozóan.. :)))

 

Jim Beam

Bejutottunk a Jim Beam – Tehetségvadászat középdöntőjébe. Ennek keretében lesz pár koncertünk, melyek közül az első egy nagyszínpados történet július 1-én a Margit-szigeti Szabadtéri Színpadon. A buli este fél 7-kor kezdődik és rajtunk kívül még jópár zenekar fellép. Többet egyelőre mi sem tudunk, de pár nap és mindent megtalálsz a honlapunkon.

 

Sounday INC. póló-t tőlünk – átmenetileg – nem tudsz rendelni, mert elfogyott az első széria, de a Headbangernél még van pár darab:

http://www.headbanger.hu

Ha ezt a levelet kétszer kaptad meg, akkor bocs, de elsőre megfejthetetlen hibaüzenetek jöttek vissza. :)

 

Találkozunk a következő koncerten!

Sounday INC.

www.sinc.hu

1. ... 132. 133. 134. 135. 136. 137. 138. 139. ... 2151.
Cikkek
review
2017. december 13., 12:45, 9000Sanyi ^^
Még iránykereső bemutatkozó EP The Night Suns - Human EP (2017)
review
2017. december 9., 09:51, oldboy ^^
Pozitív, hogy negatív?  Katharos XIII - Negativity (2017)
review
2017. december 6., 16:16, 9000Sanyi ^^
“Nyolc dal az önpusztító dekadencia és a jobb világért izzás gyűrűjéből … és egy kilencedik az underground ünnepléséről… hiszen van, amit nem ad meg a fény!“Agregator - Semmiből, a semmin át (2017)
gig
2017. december 1., 18:10, farrrkas ^^
Teltházas „norvég hajó” ismét magyar vizeken... Leprous -  a Malina-turné budapesti állomása
review
2017. november 30., 19:13, Balthazaar ^^
Rozsdamentes sebészeti acél a Walker & Steer műhelybőlCarcass - Surgical Steel (2013)
review
2017. november 25., 09:30, oldboy ^^
Természet - esen hangulatos.Bereft of Light - Hoinar (2017)
review
2017. november 22., 10:43, 9000Sanyi ^^
“Nem marad csak üres folt, ott ahol a neved volt.” - erre a lemezre ez nem igazAebsence - 3 (2017)
review
2017. november 20., 10:20, Nagaarum ^^
Rejtett értékek a biztonsági játék mögött.Zvijer - Vječnost truleži (2017)
review
2017. november 18., 19:50, farrrkas ^^
 Súlyos blackened sludge/doom nagylemez meggyötört füleknek.  Grrrmba - Grrrmba (2017)
review
2017. november 18., 10:51, boymester ^^
Változatos, szórakoztató lemez a tengeren túlról. Nailblack - Envied (2017)
review
2017. november 17., 19:16, boymester ^^
Fejesugrás egy agyonhasznált medencébe, de őszinte elhivatottsággal. Professor Emeritus - Take Me To The Gallows (2017)
review
2017. november 14., 18:30, boymester ^^
Társadalomkritika, élményszámba menő lelki utazás: ezektől most sem kell félni. Cannibal Corpse - Red Before Black (2017)
review
2017. november 11., 17:23, boymester ^^
Lemez, amitől még a lelked is képes lesz vérezni. 
Anatomia - Cranial Obsession (2017)
review
2017. november 11., 15:17, boymester ^^
Valami megfoghatatlan, megnevezhetetlen félelem. Spectral Voice - Eroded Corridors Of Unbeing (2017)
review
2017. november 11., 12:43, oldboy ^^
Kirángatva a hétköznapokból. Ghost Toast - Out of this World (2017)
review
2017. november 1., 13:21, boymester ^^
 Ej, hogy a holló legyen az optikusod!Inconcessus Lux Lucis - The Crowning Quietus (2017)
interview
2017. október 31., 12:47, pzoltan ^^
Pogány metal boszorkányos hitvilágról és az éppen ma esedékes samhainról...
Goat of Mendes - Pogány boszorkányság
interview
2017. október 29., 16:28, Nagaarum ^^
"...Nincs semmi félnivalód, nagyon jól nevelt, aranyos gyerekek vagyunk. Gyilkolás után mindig alaposan kezet mosunk, s vonatokat is csak telihold idején szoktunk kisiklatni..."A Morbid Mészárosok vallatása (Tales Of The Morbid Butchers interjú)
review
2017. október 28., 12:01, boymester ^^
 A lélektelen semmi közepén fogant őszinte kapcsolat története egy tanulságoktól mentes mesén keresztül...Paysage d'Hiver - Paysage d'Hiver (demo) (1999)
review
2017. október 25., 11:36, 9000Sanyi ^^
Orosz post black bemutatkozás folkos és egyéb ízekkel Haze of Summer - Znoi (2017)
review
2017. október 24., 23:55, Weide ^^
 A káosz örvényeinek formába öntéseAltarage - Endinghent (2017)
review
2017. október 22., 20:48, farrrkas ^^
Fény ragyog a kihalt égi folyosókon...Perihelion - Örvény (2017)
interview
2017. október 22., 11:51, Nagaarum ^^
 "...A legfontosabb az, hogy meghallgassuk a zenét, és bővítsük a látóhatárunkat, és ez bőven elég kell legyen a boldogságunkhoz."Interjú Gennady Semykinnel az orosz Endless Winter kiadó fejével
review
2017. október 21., 14:27, boymester ^^
Tragédiák szülte fájdalom, fájdalom szülte lemezek.Amenra - Mass VI (2017)
review
2017. október 21., 10:52, boymester ^^
Ezúttal nem 23 év kellett a lemezhez, de kapkodásnak nincs jele.Sorcerer - The Crowning Of The Fire King (2017)
review
2017. október 18., 13:56, boymester ^^
 Meg nem élt érzelmek tárházaGherzen - 1917 (2016)
review
2017. október 17., 20:08, boymester ^^
Ezek ketten nagyon vágynak a Valhallába...Sons Of Crom - The Black Tower (2017)
1. ... 173. 174. 175. 176.
© 2001-2017 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.093 seconds to render