NGC Prod.
Esemény időpontja:
2017. június 6., kedd, 20:00
Esemény neve:
Psychic Warfare World Tour 2017
Fellépők:
Clutch
Red Swamp
Helyszín:
Beugró:
5.900,- Ft / 6.900,- Ft
Honlap:
Honlap
Megjegyzés:
Minden jegy elkelt!
Hátra:
-383 nap
Rögzítette:
Pewoon
Facebook:
Psychic Warfare World Tour 2017
9000Sanyi 2017. január 20., péntek, 12:54
9000Sanyi
Csatlakozott:
2005. március 17.
Hozzászólások: 1734
Nyáron sem maradnak fülledt klubbuli nélkül a minőségi stoner rock szerelmesei, hiszen az A38 Hajó jóvoltából végre ismét Budapestre látogat az elmúlt húsz év egyik legmeghatározóbb rockzenekara, a minden értelemben megkerülhetetlen és állandóan megújuló erőmű, a Clutch, akik fesztiválturnéjuk ideje alatt egy exkluzív (és minden kétséget kizáróan teltházasnak ígérkező) klubkoncert erejéig ejtik útba az A38 fedélzetét..

http://www.a38.hu/hu/program/clutch-us

Bár Neil Fallon frontember orgánuma, szakálla és színpadi kiállása a végtelenségig összefonódott a Clutch-csal, kevesen tudják, hogy valójában ő volt az egyetlen később érkezett tag a marylandi zenekarban. Ez azonban semmit sem vont le abból az útból, amit 1991 óta egyedülálló módon jár végig a bluesos, pszichedelikus hard rock elemektől sem idegen stoner rock zenekar. Persze hálátlan dolog pusztán egyetlen műfaji kategória ernyője alá beerőltetni a Clutch tizenegy – nem mellesleg egytől-egyig hibátlan – sorlemezét, főleg, hogy a markáns arculaton túl a legmeghatározóbb kapocs az az önfeledt, kötetlen jammelős atmoszféra, ami végtelenül emberivé, sodróvá és átélhetővé teszi a komótosan kibontakozó, minden értelemben utaztató hatású dalokat. Ha nagyon szükséges, három korszakra érdemes bontani a Clutch működését: a kezdeti útkeresésre, amiben a zenélés és a rockzene kötetlen szeretete formálhatta ki a zenekar semmi máshoz nem hasonlítható, unikális hangzásvilágát; a mainstream áttörésre, amit a saját kiadó megalapítása koronázott meg a Weathermaker életrehívásával; és az azt követő alkotói kiteljesedésre, ami a legutóbbi két lemez erőteljes, önazonos rockzenei kinyilatkoztatásában érhető tetten. A Clutch tizenegyedik nagylemeze, a Psychic Warfare 2015 októberében jelenhetett meg, és Neil Fallonék két éve turnéznak vele a világ körül – a siker korántsem véletlen, hiszen a Philip K. Dick által megihletett album kétségkívül az életmű egyik ékkövévé válhatott már a megjelenést követően.

Persze aki már láthatta az elmúlt években a Clutch-ot élőben, pontosan tudja, hogy a zenekar élőben is örömzenél, felölelve a teljes életmű legemlékezetesebb pillanatait – és már emiatt is garantálhatjuk, hogy a Clutch második hazai klubkoncertje – az év feltehetően legintenzívebb élménye lesz majd, minden rajongó valóra vált álma, ahol sem hangerőkorlát, sem kordon nem áll majd a zenekar és a közönség közé.

Jegyár: 6900 Ft, elővételben: 5900 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.
--
9000Sanyi
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.104 seconds to render