Dead Can Dance – meghallgatható az új lemez

Augusztus 13-án érkezik a világ vezető world/neoclassical csoportjának, a Lisa Gerrard és Brendan Perry által vezetett Dead Can Dance Anastasis című új albuma. A nemrég újjáalakult DCD szeptember közepén európai turnéra indul, hazánkban október 17-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatják őket a rajongók. A lenti linkre kattintva e-mail cím ellenében letölthető az Amnesia című új daluk vágott verziója, itt pedig meghallgatható a teljes lemezanyag.

Dead Can Dance – meghallgatható az új lemez (5 komment)

  • necron necron szerint:

    Üdv!

    1-et értek!:-) Nagyon kíváncsi vagyok az októberi produkcióra… remélem lesz lehetőség egy-két szuvenírt is venni a koncerten ;-). Megpróbálok majd dedikálást is szerezni;-D)))

  • necron necron szerint:

    Helló

    Brendan munkásságát annyira nem ismerem, asszem tettem régebben vele egy próbálkozást, de nem jött be, a legutóbbi szólóalbumot nem hallottam, de teszek vele egy próbát, hátha. Lisa szólóalbumati viszont nagyon szeretem van egy-kettő iszonyatosan jól sikerült lemeze Pl. A Mirror pool, vagy a Duality.

    Remélem még kiadnak egy-két ilyen jó albumot. Az lenne az igaz, ha a most induló turnéról készítetnének valami jó kis videó anyagot- ami szerintem várható is:-).

    (@)

  • necron necron szerint:

    Üdv

    Mestermű…Minden szám tökéletes! Nem gondoltam volna, hogy ennyire rátapintank arra, hogy mit is vártnak a rajongók. Tökéletes visszatérés!

    A boríó is jó választás volt

    (@)

  • pistike66 pistike66 szerint:

    Szeretem a DCD-t, de azért már reflexszerűen tartok a hosszú idő utáni reunionoktól :-). De azért adni fogok nekik egy esélyt.

  • oldboy oldboy szerint:

    Úgy látszik a napraforgók őket is megihlették, mint anno [b:57669n36]Mood[/b:57669n36]-ékat! 😉