Sex Action – Olaj a tűzre

Június közepén kerül boltokba a Sex Action rég várt albuma, az Olaj a tűzre. Ez lesz a csapat első lemeze 2005 óta, és egyben az első, amely Szendrey „Szasza” Zsolt énekes és Somlyay Miklós basszusgitáros nélkül készült el, a stílus és a színvonal azonban minden tekintetben a fénykort idézi.
A GrundRecords gondozásában megjelenő 12 számos album kiadása alkalmából a csapat nagyszabású lemezbemutató koncertet tart a Zöld Pardonban június 11-én, ahol a klasszikus dalok mellett új album nagy része élőben is elhangzik. A koncerten egy közös dal erejéig fellép a lemezen is közreműködő Karai Anna, akit a nagyközönség a The Voice / Magyarország hangja című műsorból ismerhet.



_ELVALASZTO_

A Sex Action a ’90-es évek első felének egyik legnépszerűbb hazai rockcsapata volt, akik némi szünetet követően 2004-ben hatalmas sikerrel tértek vissza a színtérre az azévi Sziget nagyszínpadán. A buli egyöntetű pozitív visszajelzéseinek köszönhetően a zenekar úgy döntött, folytatja a közös munkát, 2005-ben Jöhet bármi címmel új albumot is megjelentettek. 2009-ben azonban személyes és szakmai összeférhetetlenség miatt előbb Szasza távozott a zenekarból, majd családi okok miatt Miksa is követte, egyedül hagyva Mátyás Attila gitárost és Zana Zoltán dobost. A csapat azonban a feloszlás helyett újult erővel látott munkához Bense Sándor bőgőssel, valamint az új frontemberrel, Áfonyával. A nagy nyomás ellenére az új felállás sikeresen debütált 2009 nyarán a Zöld Pardon színpadán. Az azóta eltelt időben a csapat összeért, melynek kézzel fogható bizonyítéka az új CD.



1.Éjféltől hajnalig
2.Neked szól
3.Tedd a dolgod
4.Ne beszélj félre
5.Olaj a tűzre
6.Miért lennék jó?
7.Az élet csak játék
8.Pörög a kocka
9.Le kell lépni
10.Egyet neked
11.A vérem egyre húz
12.Sötét oldal