Ad Astra – változások

Nagyjából egy fél éve csend honolt a fővárosi prog/thrash zenekar körül, de most megtörték és néhány fontos információval szolgáltak a Facebook oldalukon.
A legfontosabb hír, hogy a zenekar néhány hónapja trióra fogyott, ugyanis a zenekar alapító basszusgitárosa, Erdélyi Csaba távozott a zenekarból. Ezt a döntését hosszas mérlegelés után hozta meg, mert magánéleti körülményei illetve egyéb tervei mellé már nem fért be a zenekarral járó elkötelezettség sem időben sem költségekben. Csabi ettől függetlenül nem fogja teljesen abbahagyni a zenélést, illetve a készülő új Ad Astra dalok közül is néhányban még benne lesz a keze, tehát várhatóan hallatni fogja még brummogó basszusgitárját az éterben.
A zenekar jelenleg kisegítő basszerossal dolgozik tovább, ő pedig Sasvári Ferenc jóbarátunk, aki a tavalyi Voivod bulin is beugrott hozzánk, csak akkor épp a dobok mögött ült (és igen, még gitározni is nagyon jól tud:)
A másik fontos dolog, hogy ősztől végre ismét visszatérnek a deszkákra. Első fellépésük – némileg „last minute” jelleggel – nem kisebb helyen lesz, mint a Népligetben megrendezendő nagyszabású és ingyenesen látogatható SzeptemberFeszt szombati napján, viszont nem az erdetileg tervezett színpadon és időpontban, így feltélenül kövessétek az ehhez gyártott FB eseményt, mert elképzelhető, hogy változások lesznek. További koncertek is szerveződnek már, figyeljétek a FB oldalukat vagy a honlapot. 

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.