Angerseed – Új hírek

A debreceni Angerseed időről-időre hírlevélben tudósít a zenekar körüli aktualitásokról. Itt a friss híradag:

„A nem kevés élménnyel szolgáló nyári koncertszezon utolsó Angerseed bulijai az újbányai GOTHOOM Open Air Festen és az arlói XVIII. Hellness Hétvégén voltak. Mindkét bulin nagyon jól éreztük magunkat, kitűnő szervezés és lelkes közönség jellemezte mindkét helyet, valamint igazi Underground hangulat. Köszönet Mindenkinek, aki érintett volt a két bulival kapcsolatban! A bulikról készült képek, videók és cikkek megtalálhatóak netes oldalainkon.

Már ezerrel készülünk az őszre és az elkövetkezendő bulikra, melyekből év vége felé sem lesz hiány. Hamarosan újabb dátumok kerülnek fel az oldalakra, jelenleg csak annyit árulnánk el, hogy idén novemberben is lesz egy igen erős felhozatalú FULL OF ANGER Death/Black Metal Fesztivál, mely egyben az Angerseed 5. születésnapi bulija is lesz egyben! Igyekszünk meglepetésekkel szolgálni majd ezen jeles eseményen, addig is új dalokkal és új merchandise cuccokkal vágunk neki az ősznek! Ezeket már a nyár két utolsó Angerseed koncertjén is lehetett kapni. Az eddigi pólómintáink jelenleg nincsenek készleten, de hamarosan pótoljuk őket, illetve még újabbakkal fogunk jelentkezni. Addig is itt van két vadonatúj póló, illetve az eddigi CD-k is újra kaphatóak. A zenekar netes oldalain valamint az angerseed@gmail.com címen megrendelhetőek, avagy Debrecenben, a Rock-Ness Hanglemezboltban (Vár u. 10/c., alagsor) megvásárolhatóak. Amennyiben több dolgot vásárolnál vagy rendelnél, kedvezményt adunk minden esetben! A pólók méretei: M-L-XL-XXL. A merchandise cuccok közvetlen linkje: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.463473180331832.110998.143085682370585&type=3

FIGYELEM! Ha az Angerseed Official Facebook oldalról osztod meg az új Merch cuccokról szóló hírt, akkor sorsoláson veszel részt, melyen pólót vagy CD-t nyerhetsz! Nem kell mást tenni, mint megosztás után beírni a zenekar üzenőfalára, hogy „MEGOSZTVA”, és utána már csak az eredményhirdetésre kell várni! Előre is köszönünk minden kedvelést és megosztást, fontos, hogy a poszt szövege is megosztásra kerüljön!

Tartsatok velünk ősszel és télen is, továbbra is sokáig éljen az Underground!”

http://www.youtube.com/watch?v=eKTF4eKUerQ&


Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.