Ephel Duath – tizenöt év tapasztalata egy lemezen

Öt év után új lemezzel jelentkezik az Ephel Duath. A kísérletező metál alakulat Hemmed By Light, Shaped By Darkness című anyaga november 19-én érkezik az Agonia Records gondozásában. Máris itt a trailer, és a Dehn Sora, illetve Aeron Alfrey által készített lemezborítón kívül a dallista is.
A szabályokat nagy ívben elkerülő death metál, jazz és post rock hibrid banda frontemberének, Davide Tiso rövid kommentje: „Ez az album összefoglalja mindazt, amit az Ephel Duath megérintett az elmúlt tizenöt évben, és még tovább is tolja saját határait. A Hemmed By Light, Shaped By Darkness egy lírai, én-központú fájdalmasan őszinte önvizsgálati küldetés brutáis ötvözete.”
A digipak CD, dupla LP és digitális formákban érkező lemezt a Mana stúdióban rögzítette Erik Rutan (Hate Eternal) irányításával a következő felállás: Marco Minnemann (Kreator, Necrophagist, Joe Satriani) – dob, Bryan Beller (Dethklok, Joe Satriani) – basszus, Karyn Crisis (Crisis) – ének és persze Davide Tiso – gitár, basszus, billentyű, ének.



_ELVALASZTO_



1.Feathers Under My Skin
2.Tracing The Path Of Blood
3.When Mind Escapes Flesh
4.Within This Soil
5.Those Gates To Nothing
6.Through Flames I Shield
7.Hemmed By Light
8.Shaped by Darkness

Hexvessel Hexvessel
április 24.