Atrox Trauma – év végi hírlevél

Török Imre a hódmezővásárhelyi Atrox Traumából küldte az alábbi hírlevelet, amiben helyzetjelentést adnak a zenekar háza tájáról.

„Sziasztok!

Az idei év hozott némi változást az Atrox Trauma életében. Először is, tavasszal Kristóf távozott, helyét Gergely vette át és úgy gondoljuk, hogy sikerült megtalálnunk Kristóf méltó utódját. Azóta Gergő dobol a zenekarban, és hogy megmutassuk hogyan is csinálja, az ősszel elkészítettük az első dobos videóját, amelyben egy AT szám, a World Wide Death látható, hallható. Ezúton is köszönjük Simonffy Péternek a segítséget a video elkészítésében.
További változás, hogy Tamás is távozott. Úgy döntöttünk, hogy e miatt nem állunk le a koncertezéssel és trióban folytatjuk – rendhagyó módon basszusgitáros nélkül. Természetesen ez csak addig lesz így, amíg az új basszert nem tudjuk csatasorba állítani. Az őszi koncerteken már ez a felállás játszott, de reményeink szerint a következő évnek már kiegészülve, a negyedig taggal vágunk neki. Az említett dobos videót megnézhetitek itt:



Csekkoljátok és találkozzunk élőben!”
Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.