A Dal – hazánk szinte teljesen kiherélve

Az ITT található gyorselérésen mindenki megtekintheti azt a harminc dalt, ami versenyre kel Magyarország eurovíziós szerepléséért.
Ez a hír ugyan nem a Fémforgácsra való, hiszen az oldal nem bulvárlap, de érdemes odafigyelni országunkban uralkodó könnyűzenei szélirányára. Amíg más nációk próbálják színesíteni különféle stílusokkal a repertoárt, és most elsősorban a fémzenére gondolok, addig nálunk csupán a Depresszió kerülhetett be az első nyilvános megmérettetésre. 
Őszintén kívánok nekik szerencsét! Nem hiszem, hogy esélyük lenne a közízlés befolyásolását helyrebillenteni, de remélem.

A Dal – hazánk szinte teljesen kiherélve (3 komment)

  • mindenholottlevo mindenholottlevo szerint:

    Hát igen, sok felbukkanó névre én is csak néztem: kik ezek, mik ezek, kinek-minek?! x| Miközben rengeteg ultratehetséges zenekar tolong a föld alatt, akik harmadannyi publicitást és lehetőséget nem kapnak. -.-

  • motherroad motherroad szerint:

    [i:e6efd64f]Azért lesz minőség is: [b:e6efd64f]Mystery Gang[/b:e6efd64f][/i:e6efd64f]

  • ryah ryah szerint:

    Őszintén: meglepett ez bárkit is? Szerintem nem titok kis hazánkban, hogy a rock/metál zene teljesen háttérbe van szorítva, mert széles körben csak a tinglitangli sz*rra van igény… Tudom, senki se szereti, senki se használja a közösségi oldalakat (perszepersze…), de ha ott megfigyeled, kilinkelnek egy rockzenét, 0 lájk, a szirsz*r popra meg rárepülnek, mint legyek a …ra. Erről ennyit.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.